Ganduri dupa Beauty Bloggers Holiday Meeting

14.12.18

Am inceput luna decembrie cu un eveniment la care m-am simtit extrem de bine si de la care am plecat cu o stare misto pentru ca mi-am dat seama de niste lucruri care se pierdusera putin in zapaceala de ganduri din mintea mea. Din afara lumea blogurilor pare extrem de simpla si de nemaipomenita, insa sunt putini cei ce se gandesc si la munca din spate si la ce vine la pachet cu a avea un blog si a expune bucati din viata ta, mai mici sau mai mari, in functie de fiecare.

Sunt perioade cand curg invitatiile la evenimente si se intampla sa te intalnesti extrem de des cu alte bloggerite cu care imparti aceeasi pasiune, dar realitatea e ca suntem mereu pe fuga, intre munca si cine stie ce alte obligatii si arareori avem timp sa stam cu adevarat de vorba fara sa ne uitam la ceas si sa ne grabim spre urmatorul lucru pe lista.

Beauty Bloggers Holiday Meeting ne-a oferit exact ceea ce ne lipseste de obicei: timp. Timp sa vorbim, sa ne cunoastem mai bine, sa ne ascultam, sa descoperim alte pasiuni comune, timp sa fim oameni. Si din punctul meu de vedere asta e cel mai frumos cadou, desi n-o sa neg ca este frumos sa scotocesti printre cadouri si sa descoperi produse si surprize care sa te bucure.

Eu am profitat de timpul petrecut cu fetele (si au fost cateva ore lungi si frumoase) si am discutat despre multe lucruri, nu toate legate de domeniul de beauty sau de bloguri. Si asa este si normal, blogul este parte din cel ce scrie, insa viata este mult mai complexa si nu se rezuma doar la ce e frumos si de poveste. Am plecat de acolo cu cateva ganduri in minte si vreau sa gasesc o posibilitate sa le pun si in practica pentru ca asta este ceea ce imi doresc.


Sponsorii evenimentului au fost: Seventeen, Lorvenn, The Body Shop, DM - Drogerie Markt, Topline, Secom, Solaris, Rausch, Wet'n'Wild si Yves Rocher (pe Instagram gasiti la Highlights unboxing pentru tot ce am primit cadou). Gazda ne-au fost cei de la The Harp Irish Pub, la fel ca si anul trecut, si ne-am rasfatat cu niste gustari delicioase si cu mini tarte de la The Harp Bakery, dar si cu un vin rose de la Crama Chateau Valley si cafea de la Totti.

O parte din produse vor ajunge la voi pentru ca eu cred cu tarie ca dar din dar se face rai, asa ca ramaneti cu ochii pe blog si pe pagina de Facebook. Vreau sa inchei postarea asta cu o intrebare la care am de gand sa raspund si eu. Care este cel mai important lucru pe care l-ati invatat citind bloguri? In cazul meu este faptul ca m-am convins inca o data ca totul se reduce la oameni, ei sunt motorul si ei fac diferenta.

2 comentarii