Craciunul cu Notino

12.12.18

Inca de la inceputul lunii am inceput sa trec diverse lucruri pe lista de cadouri de cumparat pentru oamenii dragi mie si in mare parte am bifat ce am avut in minte. Anul asta am ales sa merg pe cadouri tematice in functie de ce stiu ca place fiecaruia, dar am tinut cont si de momentul din viata in care se gaseste fiecare om drag mie si am incercat sa iau si cateva lucruri care am considerat ca vor ajuta din anumite puncte de vedere si care stiu ca vor aduce un zambet pe chipul celei sau celui ce le va primi.

Eu am luat deja de pe Notino ce mai imi lipsea pentru cadouri si am ales sa cumpar de la ei pentru ca au oferte extrem de bune in perioada asta si branduri care nu se gasesc in alta parte. Toate comenzile plasate pana pe 14 decembrie pot participa la concurs (este nevoie sa inscrieti bonul pe pagina de concurs pentru a participa) si ideea mi se pare extrem de frumoasa - in fiecare zi se va extrage un castigator care va primi un voucher cu contravaloarea comenzii plasate pe Notino.

Cei de la Notino au lansat anul asta ideea de Calendar Advent intr-un mod inedit si fiecare zi a venit cu o surpriza noua pe site, fie ca a fost vorba de o reducere sau de un cadou. Eu chiar sunt curioasa sa vad ce mai urmeaza pana pe 24, pana acum cel mai mult mi-a placut surpriza cu reducerea de la Foreo. Si au si transport gratuit pentru comenzile de peste 200 lei.
 

O idee foarte buna de cadou mi se pare Notino Winter Box si daca aveti o prietena pasionata de ingrijire si domeniul beauty in general se va bucura sigur sa incerce atatea produse noi. Iar daca vreti chiar voi sa incercati dispozitivul Luna Play de la Foreo cutia asta este de neratat. Costa 215 lei si pe langa Luna Play sunt cateva produse full size extrem de interesante, dar si cateva miniaturi care merita incercate.

M-am gandit ca daca tot v-am spus de ce oferte sunt pe site sa va arat si cateva cadouri pe care le-am pregatit eu pentru cei dragi mie. Pe Notino gasiti preturi extrem de bune la produsele Elizabeth Arden si Elemis si pentru mama sau o prietena draga puteti sa ganditi un cadou care sa contina cateva produse de ingrijire extrem de bune. Daca aveti un buget mai redus va recomand sa va uitati la produsele de la Bielenda si Ziaja pentru ca au produse curate si accesibile.  Pentru corp eu as alege cateva produse de la Bath & Body Works, iar daca va permite bugetul adaugati si o lumanate parfumata. Gasiti produsele aici si aveti de unde sa alegeti din multitudinea de arome, preferata mea in perioada asta este Warm Vanilla Sugar.

Daca stiti deja preferintele celor dragi in materie de delicii aromate gasiti oferte extrem de bune la parfumuri. Alegerea mea pentru anul asta pentru doua dintre prietenele mele este La Diva de la Emanuel Ungaro, un parfum dulce fructat-floral cu accente de vanilie, miere si patchouli. L-am gasit aici la un super pret si ambalajul este atat de frumos incat nu are nevoie de multe artificii pentru a incanta ochii celei ce il va primi.

Cand vine vorba de barbati este mai greu sa alegi cadouri care sa ii bucure, dar sa fie si utile si exclud aici cine stie ce nebunie de joc de-abia lansat sau cine stie ce pasiune extrem de costisitoare. Barbatii din jurul meu au invatat sa aiba grija de ei si de pielea lor si unul din cadourile pe care le-am pregatit este de la Sesderma. In gama Men au o crema pentru ochi cu acid hialuronic si retinol extrem de buna langa care eu am ales o crema cu retinol pentru a atenua liniile fine si ridurile.


Voi ati pregatit deja cadourile pentru cei dragi? Ce mai aveti de cumparat?

3 comentarii

  1. Ma bate gandul sa-mi iau Notino Beaty Box pentru Forreo... Dar mu sunt inca 100% convinsa ca imi trebuie si daca face o mare diferenta. Stiu ca ai scris despre ea, dar... inca sunt indecisa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E singurul gadget de genul asta pe care eu il recomand, asa ca zic sa profiti. :)

      Ștergere
  2. Avand in vedere ca n-am regretat niciodata cand ti-am urmat vreo recomandare, l-am luat :)

    RăspundețiȘtergere