7 intr-o saptamana #194

16.12.18


As fi vrut sa incep postarea asta cu mai mult entuziasm si cu mult mai multa energie, dar adevarul e ca sunt rupta de oboseala si ca am tras de mine in ultimele zile sa duc la bun sfarsit tot ce am avut de facut. De-abia astept sa vina seara sa ma cuibaresc in pat cu o cana de ceai, sa aprind o lumanare parfumata si sa citesc. Si imi doresc cu ardoare sa treaca si saptamana care incepe maine si sa intru oficial in vacanta.

Ultimele zile au insemnat pentru mine supa calda, multe cani de ceai si pregatiri cu cadourile pentru cei dragi mie. Am pregatit si pentru voi niste surprize, dar cand reusesc sa fur niste timp o sa va spun mai multe - pana atunci uitati-va pe Instagram pentru ca acolo urmeaza ceva frumos. Mi-am propus ca saptamana viitoare sa va povestesc si pe blog mai multe despre cadouri si ce consider eu ca merita sa luati in calcul, sper sa imi si iasa planul si sa apuc sa fac poze si sa va spun.

Joi seara am fost la un eveniment frumos organizat de Nivea in Afi Cotroceni si dupa ce-am descoperit cadourile pregatite de ei pentru sarbatorile de anul asta si am decorat turta dulce, am vazut Grinch si am ras mult. A fost o seara frumoasa care m-a ajutat sa ma destind si sa uit putin de nebunia din ultima perioada. In perioada urmatoare intentionez sa abuzez de Netflix si sa ma uit la multe filme de Craciun, asa ca daca aveti ceva recomandari le astept cu drag in comentarii.

Ieri am umblat prin magazine pentru ca mai aveam de cumparat niste lucruri si ma asteptam sa fie o nebunie mult mai mare, dar mi s-a parut chiar decent pentru perioada asta din an. Despre oameni si comportamentul lor prefer sa nu vorbesc, dar n-am sa inteleg niciodata de ce trebuie sa fim atat de egoisti, nepasatori si furiosi. Saptamana voastra cum a fost? Va bucurati de zapada sau nu?

4 comentarii

  1. Sunt superbi papuceii!Eu urasc iarna...frig,ziua scurta...doar luminitele si sarbatorile Craciunului dau un farmec deosebit acestui anotimp!auragherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi am fost in Poiana Brasov la Gala SuperBlog 2018 dar nu am apucat sa ne bucuram de zapada pentru ca a inceput ploaia,dar macar am vazut curcubeul. Eu am luat toate cadourile din timp tocmai in ideea de a scapa de aglomeratie, nervozitate, stres. Oricum prefer cumparaturile online.

    RăspundețiȘtergere