Rock & Rose, colectia de Craciun de la Pupa Milano

17.12.18

Pentru Craciunul de anul asta Pupa Milano a pregatit o colectie speciala, Rock & Rose, care contopeste machiajul cu moda si sarbatoreste una din tendintele momentului: patch all over. Ambalajele colectiei sunt aurii, iar detaliul de pe capac este un trandafir brodat extrem de interesant. Produsele au finish metalizat si irizat, iar nuantele de auriu se combina extrem de bine cu grena si negru. Este o colectie interesanta pe care eu am admirat-o in magazine in urma cu cateva saptamani si m-am bucurat mult cand am primit-o de la Pupa.


Cele doua lacuri de unghii sunt primele care mi-au atras atentia datorita finishului metalic mat cu efect 3D. Mie imi plac mult ojele de la Pupa, cele metalice si holografice sunt preferatele mele si m-au incantat extrem de tare cele doua nuante din colectia Rose & Rock: Golden Explosion, au auriu superb perfect pentru Craciun sau noaptea dintre ani si Rock Burgundy, un grena extrem de interesant.


Iluminatorul din colectia asta, Indecent Rose Gold (inspirat numele, nu?), are o textura usoara si matasoasa, care pare ca se topeste pe piele. Pupa Milano foloseste de ceva vreme doar pudre soft focus de ultima generatie care reduc imperfectiunile tenului si ofera pielii un efect neted si radios. Mie imi plac mult iluminatoarele lor si am adunat cam multe (recunosc, dar stiti si voi cum e cu placerile astea vinovate), insa nu prea sunt mare fana a nuantelor rose gold pentru iluminator. Dar Indecent Rose Gold chiar imi place, l-am purtat deja si am decis ca va ramane in sertarele mele.


Cele trei farduri de pleoape din colectia asta sunt de vis - se pot utiliza atat uscate, cat si umede si sunt extrem de pigmentate. Sunt farduri coapte cu luminozitate extrema si reflexe multiple care fac minuni pentru privirea oricarei femei. Cele trei nuante sunt Audacious Gold, Irriverent Bronze si Black Vibes si nu stiu sa va spun care este preferatul meu. Nuantele sunt extrem de frumoase, iar textura este moale si catifelata. Aplicate uscat (ca in swatchurile de mai jos) au un finish metalic, iar cand sunt utilizate umede au efect de "lame".


Cele trei rujuri lichide din colectia Rock & Rose au un finish metalizat opac si arata intr-un mare fel. Pe mine nu m-a ajutat foarte tare lumina cand am facut pozele, dar cele trei nuante (Insolent Red, True Ruby si Rebel Burgundy) chiar merita incercate daca va plac rujurile puternice. Formula este extrem de interesanta si se simt foarte bine pe buze, iar mirosul este unul delicios - de caramel.


Cum vi se pare colectia asta? Care produs va place cel mai mult?

6 comentarii