Idei de cadouri pe ultima suta de metri

21.12.18

Am primit multe cadouri in ultima perioada, asa ca m-am gandit sa le adun intr-o postare si sa va povestesc putin despre ele in caz ca inca nu ati cumparat toate cadourile si v-ar prinde bine niste idei care sa va inspire. Cele mai multe dintre produse le gasiti in multe magazine fizice si chiar va recomand sa cumparati numai asa, livrarile in perioada asta sunt un adevarat calvar si nu exista sanse reale sa mai primiti ceva in perioada urmatoare.

Cei de la Apivita au pregatit cateva seturi pentru Craciun, iar preturile sunt cuprinse intre 119 si 230 lei. Cutiile de anul asta imi plac tare mult si se potrivesc extrem de bine cu tema Unboxing Greek Nature, produsele le gasiti in magazinul lor din Baneasa si in farmaciile Sensiblu. Daca vreti ceva mai personal puteti sa alegeti voi produsele si sa creati un cadou pentru o persoana care adora produsele Apivita.


Si cei de la The Body Shop au pregatit o multime de cadouri pentru perioada asta a anului si au reducere 20% la seturile cadou, daca nu ati apucat sa le vedeti inca in magazine le gasiti aici. Gasiti atat gamele lor clasice, cat si editiile limitate de anul asta pregatite pentru Craciun. Pentru iubitoarele de menta recomand Peppermint Candy, iar daca vreti sa faceti cuiva care iubeste vanilia un cadou atunci Vanilla Marshmallow e o optiune extrem de interesanta.


O alta idee de cadouri delicioase sunt editiile limitate de Craciun pregatite de cei de la Yves Rocher. Aromele de anul asta sunt noi si amandoua sunt extrem de misto: Pomme Rouge cu mar rosu si The Dore cu ceai. Puteti sa alegeti unul dintre seturile gata pregatite (preturile pornesc de la 44,50 lei) sau puteti sa alegeti voi produsele dorite si sa luati separat unul din ambalajele festive si sa creati propriul set cadou. Eu va recomand cutiuta de poveste, arata extrem de bine si se poate folosi si dupa.


Ca de fiecare data Nivea a pregatit o multime de seturi cadou, iar anul asta sunt in total 36 de seturi - 21 pentru femei si 15 pentru barbati. Exista atat variante pentru ten, cat si pentru corp, dar si seturi combinate, iar preturile sunt variate si se gaseste ceva pentru orice buget. Multe dintre ele vin in genti de voiaj/ portfarduri extrem de misto sau in cutii, asa ca nu trebuie sa va mai bateti capul cu ambalarea lor.


Daca aveti un buget limitat pentru cadouri, dar vreti sa faceti cuiva o bucurie si sa ii oferiti cateva produse de ingrijire va recomand sa mergeti la DM si sa va uitati la produsele de la Balea pentru ca sunt bune si au pret extrem de accesibil. Eu v-am aratat mai jos doua variante cu cateva produse pe care le-am primit la Beauty Blogger Holiday Meeting, unul pentru ingrijirea picioarelor si unul pentru corp. Este extrem de usor sa creati si niste cadouri cu o anumita tema cromatica pentru ca aveti de unde alege.


O alta recomandare a mea sunt produsele marca proprie de la Douglas. Gama Home Spa se potriveste extrem de bine in zona de cadouri si gasiti atat seturi cu mini produse, cat si produse full size cu care puteti realiza un cadou extrem de personal. Mie imi place mult si gama Focus si v-am povestit in mai multe randuri pe blog despre produse. Seturi extrem de interesante am vazut si in colectia Magical Winter, iar preturile sunt pentru toate buzunarele si va recomand sa va uitati la cutiile din colectia asta, mie imi plac mult.


Am lasat la final doua idei care se situeaza la polul opus ca pret: seturile B.U. si produsele de par de la Moroccanoil. De la B.U. mie imi place mult Absolute Me si este un cadou care ar bucura orice iubitoare de arome incantatoare, insa gasiti in magazine multe alte variante. Daca stati bine cu banii si vreti sa oferiti cuiva un rasfat dati o fuga pana la Topline pentru ca au pregatit o multime de seturi cadouri extrem de interesante - eu v-am aratat cateva produse Moroccanoil, dar aici puteti sa vedeti si celelalte surprize ale lor.


Sper sa va inspire macar un pic informatiile din postarea asta, sunt multe alte seturi disponibile si interesante, insa eu m-am limitat la cele pe care le-am avut fizic si am putut sa vi le si arat.

Trimiteți un comentariu