Colectia Glow Obsession de la Pupa Milano

3.12.18

Colectia Glow Obsession de la Pupa Milano mi-a atras atentia de cand am vazut-o on-line, asa ca am facut o vizita in magazinul din Mega Mall si am incercat produsele. La scurt timp dupa asta am primit de la Pupa un colet cu aceasta colectie si m-am bucurat mult pentru ca iluminatoarele sunt printre produsele mele preferate de machiaj.

Gasiti intreaga colectie aici, este dedicata in intregime iluminatoarelor cu efect lumi-metal ce creeaza pe ten puncte pretioase de lumina. Colectia contine trei tipuri de produse cu trei texturi diferite ce ofera diferite grade de luminozitate si efecte ale machiajului: iluminatorul stick are un efect de raspandire a luminii, cel compact are un efect de lumina pura, iar cel lichid are un efect metalic. Toate produsele au acelasi pret - 77 lei si toate cele trei variante sunt disponibile in trei nuante.


Iluminatorul compact are o formula hibrida ce imbina perfect texturile sub forma de pudra, crema si coapte. Textura este matasoasa si se simte extrem de placut pe piele, efectul pe ten este unul extrem de misto. Cele trei nuante disponibile sunt: Platinum Gold, Rose Gold si Pure Gold si arata toate trei de vis. Eu am pastrat prima nuanta, Platinum Gold, care este perfecta pentru aplicarea pe pometi, nas, arcada sau arcul lui Cupidon.


Iluminatorul lichid are un efect luminos metalic datorita perlelor tratate si agentilor filmogeni din formula. Este un produs extrem de pigmentat si este extrem de versatil. Poate fi folosit strict ca iluminator pe zonele pe care vrem sa le accentuam sau se poate combina cu crema hidratanta, primerul sau fondul de ten pentru a da intregului ten un efect luminos. 

Vine in trei nuante: Holo Light, Moon Light si Sun Light. Eu am folosit nuanta Moon Light si am oprit Sun Light pentru voi (va urma zilele astea un giveaway cu mai multe produse de la Pupa Milano, asa ca fiti cu ochii pe Instagram si Facebook pentru detalii) si puteti sa vedeti mai jos cat de pigmentat este produsul asta si ce efect are pe piele. Mie imi place la nebunie, iar in perioada asta e genul de produs care ajuta tenul tern sa-si recapete luminozitatea.


lluminatorul stick este cel mai light dintre toate si este moale si cremos. Vine in trei nuante: Quartz, Topaz si Mars Stone, eu am oprit pentru mine prima nuanta. Se topeste pe piele si arata extrem de bine pe ten, finishul este unul mult mai cuminte si mai natural decat al celorlalte produse din colectia asta. Cand este foarte frig eu prefer sa folosesc produse cremoase pentru a-mi ajuta putin tenul sa nu se deschidrateze si mai rau, iar iluminatorul asta a picat la fix.


Cum vi se pare colectia asta? Voua va plac iluminatoarele pentru folosirea zilnica sau doar la ocazii mai speciale?

2 comentarii