7 intr-o saptamana #194

23.12.18



A fost o saptamana nebuna, o saptamana in care am avut tot timpul ceva de facut, dar o saptamana la finalul careia vreau timp pentru mine si sufletul meu. La fel ca si in anii trecuti nu pricep agitatia si nebunia din perioada asta, tot ceea ce imi doresc eu este liniste si sa petrec timp cu oamenii care conteaza pentru mine. Oficial sunt in vacanta doua saptamani si chiar daca nu am planuri de plecat pe undeva am de gand sa profit din plin de zilele astea libere.

Am citit O zi de Decembrie zilele trecute si mi-a placut mult si in perioada urmatoare am de gand sa citesc mult mai mult. Marti am fost la evenimentul #OrbicoLovesBeautyBloggers si mi-a placut mult. Am descoperit un local interesant - Vibes19 - si m-am intors cu multe cadouri, dar o sa va spun mai multe la inceputul anului. Miercuri m-am vazut cu Ella la ceainaria Green Tea sa bem un ceai care s-a transformat in vin fiert si am schimbat si cateva carti.

Imi place sa fac cadouri, asa ca am avut grija sa le impachetez si sa le trimit din timp (unde a fost cazul), dar m-am bucurat si eu de cateva cadouri primite in avans. Ceasul Petite de la Emily Westwood imi place mult si chiar imi lipsea un ceas mic argintiu, asa ca m-am bucurat mult cand l-am primit. Despre Emily Westwood v-am mai povestit pe blog, eu am de la ei cateva ceasuri si bijuterii, e un brand pe care il gasiti pe Vivre si pe Bonami. Am luat si eu un ceas barbatesc cadou de la Frederic Graff (gasiti produsele aici) si am descoperit un alt brand care merita atentie.

Joi am avut o zi plina, m-am vazut cu Beauty Barometer la Pancakes & More, dupa care am ajuns la Keiko pentru ca aveam un card cadou si am considerat ca e momentul cel mai potrivit pentru cateva ore de relaxare. Am stat la Keiko 4 ore (care au trecut extrem de repede si nu m-am plictisit deloc) si am plecat de acolo relaxata si cu un alt tonus. Nu stiu daca ati vazut ursuletii astia de la Marionnaud, insa e o campanie misto si 10 lei din fiecare ursulet vandut se doneaza catre #bursadefericire.

Ieri a inceput pentru mine cu o veste trista, cineva apropiat mie a plecat din lumea asta, asa ca zilele urmatoare nu vor fi ceea ce speram eu sa fie, dar asta e viata. O sa ma opresc aici, dar inainte vreau sa va urez Craciun Fericit! si sa aveti parte de momente si de oameni care sa va bucure sufletul si sa va aduca aminte ce este cu adevarat important in viata. Bucurati-va de fiecare clipa petrecuta cu cei dragi.

10 comentarii

  1. Sărbători liniștite, sa fii sănătoasă, tu și cei dragi, și cu mâini și cu lăbuțe. Te îmbrățișez cu drag, Crăciun fericit! Condoleanțe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa aveti si voi (toti) zile linistite si cu bucurie in suflet.

      Ștergere
  2. Multumesc. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi tie !
    Off, imi pare rau pentru ce s-a intamplat. :( Condoleante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, stiam ca se va intampla, dar tot doare. Craciun fericit!

      Ștergere
  3. Si eu am prmit o veste de genul si chiar daca nu era foarte apropiat de mine (era un bun prietenal parintilor mei) tot mi-a lasat un gol pentru momentele frumoase pe care le-am petrecut cu el in copilarie... Nu ma asteptam.

    De sarbatori imi doresc doar liniste, sanatate si timp petrecut cu cei dragi. Ceea ce iti doresc si tie! Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare tare rau pentru pierderea suferita. Iti trimit o imbratisare si un gand bun <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Sarbatori Fericite si multumim pentru sugestii.
    O sa caut cartea prin librarii. O carte "de sezon", exact ce imi doresc sa citesc in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere