7 intr-o saptamana #193

9.12.18


A mai trecut inca o saptamana, una destul de agitata pentru mine, cu multe drumuri si probleme, dar una la finalul careia sufletul meu se simte linistit. Am umblat prin magazine dupa cateva cadouri si m-am bucurat din plin de decorul de sarbatoare, va recomand Carturesti si Zara Home daca vreti sa va relaxati putin si sa va bucurati ochii si simturile.

Serile le-am petrecut la caldura, cu lumanari parfumate si carti noi. Lumanarile de la Goose Creek sunt preferatele mele in perioada asta, aroma Warm & Welcome (vanilie, lemn de santal si bezele) e perfecta pentru perioada asta, mai gasiti cateva arome aici daca va tenteaza. Mi-am luat cateva carti noi de pe Elefant, asa ca am profitat si am citit aproape in fiecare seara - inca au oferte bune si nu numai la carti, le gasiti pe toate aici daca sunteti in cautare de idei de cadouri.

Cerceii asimetrici sunt in topul preferintelor mele de ceva vreme si zilele astea am facut un mic "inventar" la bijuteriile mele si am scos cateva perechi care imi plac mult si pe care vreau sa le port in perioada urmatoare. Am primit cadou doua bratari care imi plac tare mult si va trebui sa ma gandesc la un mod de a le tine pentru ca s-au adunat destul de multe si as vrea sa fie mai usor sa le vad.

O surpriza frumoasa am primit din partea celor de la Paula's Choice Romania care mi-au trimis serul Resist Omega+ Complex, serul meu preferat de la ei. Contine ceramide si acizi grasi Omega 3, 6 si 9 si face minuni pentru tenul deshidratat. Am primit si un portfard extrem de dragut, care a fost oferit cadou in data de 6 la comenzile de peste 450 lei (alaturi de cele 2 mini produse pe care le au cadou tota luna decembrie). Urmariti siteul daca va tenteaza pentru ca sunt sigura ca in perioada Craciunului va fi din nou oferta asta. Am mai primit cateva surprize pe final de saptamana, insa nu am avut timp sa fac poze.

Weekendul a insemnat pentru mine timp liber, leneveala, zambete si voie buna alaturi de cativa prieteni si mi-a prins tare bine pentru ca aveam nevoie sa imi incarc bateriile. Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. si mie imi plac tare mult lumanarile parfumate si folosesc cu drag! o saptamana usoara sa ai!

    RăspundețiȘtergere