7 intr-o saptamana #192

2.12.18


Saptamana asta a fost una obositoare si cu multe evenimente care pe mine m-au pus la incercare si m-au facut sa iau o pauza de la multe lucruri. Dar in acelasi timp m-au facut sa ma gandesc la multe intamplari si oameni din viata mea, asa ca am luat cele mai bune decizii pentru linistea mea si am lasat restul lucrurilor sa treaca pe langa mine. M-am bucurat de ultimele zile de toamna si am realizat ca, desi toamna asta a fost una grea pentru mine din multe puncte de vedere, sunt recunoscatoare pentru tot ce-am trait si invatat.

Am ajuns in Baneasa Shopping City si marti si miercuri si am intrat cumva in atmosfera de sarbatoare. Marti am fost invitata la un brunch care mi-a placut mult si am intrat sa vad si Grinch (n-am putut sa stau pana la final, asa ca o sa mai fac o vizita la cinema in curand), iar miercuri am ajuns in magazinul celor de la Apivita sa vad ce pachete cadou au pregatit pentru sarbatori. Daca ajungeti in Baneasa neaparat sa treceti pe la ei, mi-au placut mult decorul si cadourile pregatite.

Am avut mult de munca zilele astea si a trebuit sa jonglez cu timpul intr-un stil pe care nu l-am mai incercat de ceva vreme. Cineva apropiat mie are probleme mari de sanatate si a trebuit sa ma reintorc intr-un loc extrem de dureros pentru mine si sa retraiesc niste momente din trecutul meu care m-au marcat. Toate lucrurile astea m-au scos cumva din starea mea de bine, dar m-au facut si sa realizez - inca o data - cat de pretioase sunt momentele aparent lipsite de importanta.

Vineri am ajuns prin magazine incercand sa gasesc un cadou pentru cineva drag mie si am vazut niste calendare Advent extrem de dragute la Meli Melo - 24 de sertare micute in care puteti lasa un mesaj sau un cadou pentru oamenii importanti din viata voastra. Am primit de la Melkior 3 rezerve de farduri in culorile tricolorului si, daca va tenteaza, am un concurs cu ele pe pagina de Facebook. Eu chiar sunt mandra ca m-am nascut in Romania, nu m-am gandit niciodata sa plec din tara desi am avut multe ocazii.

Ieri am fost la Beauty Bloggers Holiday Meeting si m-am simtit tare bine alaturi de celelalte fete. Vreau sa va povestesc mai multe despre asta in curand pentru ca am plecat de acolo cu cateva idei bune si cu multe cadouri (vi le-am aratat pe Instagram Story aseara). Iarna si-a intrat in drepturi de cateva zile, asa ca m-am bucurat pur si simplu de inceputul asta de decembrie. Am primit si comanda data pe Twinings UK de Black Friday si am incercat cateva din ceaiurile delicioase pe care mi le-am cumparat.

Saptamana voastra cum a fost?

8 comentarii

  1. Fiecare moment prezent este pretios, iar asta nu e doar o mostra de gandire pozitiva, ci un adevar trait pe propia-mi piele. Te imbratisez si iti trimit un gand bun :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce poze frumoase ai facut ! <3
    Pentru mine saptamana asta a fost super linistita si buna, sper si urmatoarea sa fie la fel. :)
    Multa sanatate si numai bine, Camelia. <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt tare curioasă cum este ceaiul buttermint

    RăspundețiȘtergere