Hey Honey, un nou brand de ingrijire de la Douglas

2.11.18

Douglas Romania are cateva branduri noi de ingrijire a pielii si produsele Hey Honey sunt cele de care vreau sa va povestesc astazi. Produsele Hey Honey au o istorie interesanta, iar ingredientele de baza sunt mierea si propolisul. Katerina Yoffe Larden este numele din spatele acestui brand, iar produsele Hey Honey au aparut din nevoia Katerinei, mama a doi copii si femeie de afaceri, de a isi ingriji tenul cu produse simple si eficiente. Gasiti produsele aici daca vreti sa aflati mai multe informatii si sa vedeti preturile, iar despre beneficiile oferite de miere si propolis gasiti mai multe informatii aici.


Good Morning Honey Silk Facial Serum este un ser usor, ce poate fi folosit fara probleme si ca baza de machiaj. Formula contine miere, aminoacizi de matase, ulei de catina si vitamina E, hidrateaza si ofera tenului luminozitate. Are o textura usoara si intra repede in piele, lasand tenul matasos si cu un glow sanatos. L-am folosit mult in ultima perioada si imi place ce face pentru tenul deshidratat, de la raceala am avut portiuni de piele mai uscata si tenul avea un aspect destul de tern, iar serul asta chiar m-a ajutat.


Trick and Treat Active Propolis Cream Concealer are o textura extrem de cremoasa si este foarte pigmentat. Daca aveti zona de sub ochi mai uscata o sa va placa mult produsul asta - ofera ingrijire si mascheaza imperfectiunile. Formula contine aminoacizi cu efect anti-aging, vitamina E pentru hidratare, uleiuri care sustin bariera naturala a pielii, dar si propolis care aduce si el beneficii de hidratare. 

L-am incercat atat pe zona de sub ochi pentru ca cearcanele mele si-au cam facut de cap in ultima perioada, dar si pe zonele rosiatice si mi-a placut mult folosit in ambele moduri. Se pot aplica mai multe straturi atunci cand este nevoie si datorita formulei aspectul nu este deloc unul incarcat. Pentru un ten mixt sau gras e prea mult, dar pentru un ten normal sau uscat merita incercat. Singurul lucru care nu imi place este ca undeva in formula se regaseste si alcool, insa tinand cont ca nu este genul de produs pe care sa il folosesc zilnic nu mi se pare un capat de tara.

 
Show Your Glow Colloidal Gold & Honey Beauty Mask este primul produs pe care l-am incercat de la Hey Honey intr-o seara cand tenul meu era tern si lipsit de viata. Este o masca anti-imbatranire cu miere si aur coloidal cu efecte asupra pierderii elasticitatii pielii si aparitiei ridurilor, in timp ce ofera hidratare si un aspect radios datorita particulelor fine pe care le are.

Aurul coloidal are proprietati antiinflamatorii si impiedica ruperea fibrelor de colagen si elastina, ceea ce previne aparitia ridurilor, dar ajuta si la netezitea liniilor fine deja existente. Mica ofera tenului un aspect luminos si sanatos. Eu am folosit-o de doua ori pe saptamana, am lasat-o sa actioneze 15-20 minute, dupa care am indepartat-o cu dischete umede si imi place mult cum imi simt tenul dupa folosire: hidratat si cu un aspect radios.


Ati auzit de Hey Honey pana acum? Ati incercat vreun produs de la ei?

2 comentarii