7 intr-o saptamana #188

4.11.18


Am intrat in ultima luna oficiala de toamna si eu m-am bucurat din plin de vreme, de culori si de tot ce aduce toamna cu ea. In jurul meu se intampla multe lucruri si eu am ales sa ma focalizez pe mine si pe ceea ce imi bucura mie sufletul. Asa ca, in ciuda racelii care inca rade de mine, am facut multe plimbari in aer liber si m-am bucurat de cateva apusuri superbe.

Umbland prin sertarele mele cu minuni am descoperit cateva produse de machiaj de la Chanel si NARS de care uitasem si am reinceput sa le folosesc. Perechea de cercei chip de femeie am primit-o cadou si imi place la nebunie, chiar am admirat genul asta de cercei pe Instagram, recunosc ca imi plac la nebunie si cum arata in poze, asa ca o sa ii mai vedeti pe post de props prin pozele mele pentru ca sunt un detaliu frumos.

Am dat o tura scurta prin magazine si daca la capitolul haine nu prea am avut noroc, la Deichmann am gasit am gasit o pereche de ghete grena care mi-a placut din prima clipa - era ultima pereche numarul meu si le-am luat cu 50% reducere. Cei de la Elefant au avut transport gratuit zilele trecute (inca puteti beneficia si azi de el folosind codul FREE - gasiti oferta aici) si mi-am comandat doua carti pe care voiam de ceva vreme sa le citesc. Am trecut prin DM si am cumparat o masca pentru par de tip turban, iar de la o prietena am primit un spray pentru stralucirea parului de la Uncle Funky's Daughter, brand de care n-am auzit pana acum.

Ceaiul este printre placerile mele declarate si in ultima perioada m-am bucurat de multe cesti de ceai in fiecare zi, asa ca am fost extrem de incantata cand am primit de la un prieten drag 3 cutii de ceai de la Stash cu arome pe gustul meu: Chocolate Orange, Vanilla Chai si Cinnamon Apple. Nu stiu daca la noi se gasesc ceaiurile de la Stash, insa le puteti comanda de pe iHerb de aici

Saptamana asta am avut multe discutii interesante cu oameni apropiati mie si mi s-a intiparit si mai tare in minte gandul ca indiferent ce ne serveste viata pe tava nu trebuie sa ne pierdem spiritul liber si salbatic. Iar gandul cu care am incheiat saptamana este ca e cel mai bine sa pun distanta intre mine si oamenii si situatiile care nu imi aduc nimic bun. De-a lungul timpului mi-am consumat multa energie incercand sa inteleg si sa salvez ce nu era de salvat, asa ca acum aleg sa ma pun pe mine pe primul plan.

Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Imi doresc mult sa încerc un fond de ten Chanel 🖤 am profitat si eu de oferta elefant- tot 2 carti am luat, dar pentru bebe :) Sper sa ai o săptămână noua plina doar de evenimente frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam proasta.. dar poate vine una buna🤗

    RăspundețiȘtergere