Exfoliant pentru corp de la Dove

1.10.18

Nu stiu daca mai exista vreo postare pe blog despre vreun produs Dove pentru ca nu prea folosesc produse de la ei si nici nu obisnuiesc sa ma uit dupa produsele lor atunci cand ajung in magazine, dar am vazut exfoliantele astea pentru corp pe Instagram si mi-au atras atentia. Am vazut ca au si niste spume de dus lansate de curand si cred ca o sa le incerc si pe alea sa vad cum sunt.

Exfoliantul pentru corp vine in 3 variante: nuci de macadamia si lapte de orez, seminte de rodie si unt de shea si seminte de kiwi si aloe. Eu am ales prima aroma si am cumparat produsul de aici, insa le-am vazut si in magazine, dar nu am retinut pretul. Produsul vine amabalat in borcan si are 225 ml si chiar daca la prima vedere pretul poate parea un pic cam mare, este extrem de spornic.


Are o textura extrem de fina, cremoasa si aerata  si se simte minunat pe corp. Aroma cu macadamia si lapte de orez este delicioasa si de cate ori am folosit acest exfoliant l-am simtit ca pe un rasfat pentru corp. Se intinde extrem de usor si nu formeaza bule pe suprafata pielii, indeparteaza extrem de bine celulele moarte, iar dupa folosire pielea ramane catifelata si hidratata.

Nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult atunci cand l-am cumparat, insa m-a convins de la prima folosire si in mod sigur este un produs pe care o sa-l cumpar din nou pentru ca imi place ceea ce face, imi place cum se simte pe piele, imi place aroma la nebunie (nu sunt extrem de curioasa in privinta celorlalte doua desi suna interesant) si face exact ceea ce promite: exfoliaza celulele moarte si lasa pielea fina.

Ati incercat exfoliantele astea pentru corp de la Dove? Cum vi se par?

16 comentarii

  1. Nu am folosit pana acum exfoliante de la Dove. Poate o sa le dau o sansa, am tot vazut ca sunt laudate.
    Si acum o intrebare, cred eu, cam stupida...
    Cum se numeste acea "ramurica" cu flori albe din prima poza de langa exfoliantul de la Dove? Este artificiala? Am tot vazut prin poze si nu stiu cum se numeste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E floarea miresei, uscata de mine, nu stiu daca are vreo denumire mai artistica. :)

      Ștergere
  2. se foloseste la dus? sau ulterior pe post de crema?

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot pe instagram le-am vazut si mi-au atras atentia. Daca le vad prin ceva magazin cu siguranta vor ajunge in cosul meu, cel putin o aroma . Eu sunt fana Dove , antiperspirantul stick e favoritul meu de foarte mult timp .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult mirosul lui 💓💓

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aroma de nuci cu macadamia imi place si mie mult, combinata cu laptele de orez e si mai misto.

      Ștergere
  5. Il folosesc si eu de vreo 3 saptamani, imi place ca e mega cremos si consistent, gen trebuie ceva apa sa se clateasca. Cred ca e printre cele mai misto scruburi din ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie sa ma duc sa il cumpar si eu.Cu siguranta nu ma va dezamagi.Produsele Dove mereu mi-au placut.

    RăspundețiȘtergere
  7. E senzational,miroase foarte bine si chiar isi face treaba nemaipomenit. Il folosesc de ceva timp si n am de gand sa renunt la el

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua..vreau sa stiu si eu cate minute se tine pe corp. Si apoi dus ,,sau cum se procedează ca nu scrie nici un prospect pt aplicare si etc..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este nevoie sa fie aplicat pe corp minute intregi si nici nu trebuie procedat in vreun fel dupa. Se foloseste ca orice produs de exfoliere si dupa dus se aplica o crema hidratanta sau orice alt produs de felul asta.

      Ștergere