Fond de ten Super Stay 24H de la Maybelline

22.10.18

In ultimul an am folosit des fondul de ten Fit Me! Matte + Poreless de la Maybelline si v-am povestit despre el si pe blog pentru ca imi place mult, desi nu este un fond de ten spre care m-as indrepta in mod normal. Asa ca am fost extrem de curioasa sa vad cum este si Super Stay 24H Full Coverage Foundation pe care l-am primit saptamanile trecute de la Maybelline in mai multe nuante.


Super Stay 24H Full Coverage Foundation este un fond de ten lichid cu acoperire mare si promite ca rezista pana la 24 de ore pe ten, test la care eu - recunosc - nu l-am supus pentru ca nu obisnuiesc sa stau atat de mult machiata. Este un obicei care nu mi se pare deloc sanatos si intotdeauna cand folosesc fonduri de ten cu acoperire mare sunt atenta sa vad cum reactioneaza tenul meu.

Super Stay 24H Full Coverage Foundation este pe baza de apa si are ceva silicon in formula, insa contine si alcool pe finalul listei de ingrediente, lucru care pe mine nu ma bucura deloc. Imi place ambalajul si faptul ca are pompa, ma bucur ca nu are parfum si chiar ofera o acoperire mare in timp ce lasa tenul sa respire. Este nevoie sa fie blenduit repede pentru ca se usuca repede, iar finishul este mat.

Pe tenul meu normal rezista bine intreaga zi, insa sunt doua aspecte pe care vreau sa le mentionez si de care trebuie sa tineti cont daca vreti sa il incercati: daca aveti zone mai uscate le va scoate in evidenta (intr-un mod exagerat), iar daca aveti zone cu exces de sebum trebuie neaparat sa reaplicati pudra pe parcursul zilei pentru ca acele zone vor deveni lucioase. 

Mi se pare un fond de ten bun, cu acoperire mare, pentru un ten normal care nu se duce nici spre prea uscat si nici spre prea gras. Nuanta pe care o folosesc este 10 Ivory si nu am observat sa oxideze pe parcursul zilei, desi am primit cateva mesaje de la voi care imi spuneau despre acest aspect.


L-ati incercat? Cum vi se pare?

6 comentarii

  1. Nu le-am incercat pana acum, dar cu siguranță cred ca sunt bune 🤗❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot nuanta Ivory o am si eu :) E un fond de ten bun, merita incercat. Il folosesc in alternanta cu preferatul meu Toleriane La Roche Posay.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa le incerc si eu.Am de mult nevoie de un fond de ten rezistent

    RăspundețiȘtergere