Rujuri Colour Crush de la The Body Shop

17.10.18

The Body Shop a modernizat gama de rujuri cremoase Colour Crush si a lansat 16 nuante noi pe langa cele 4 best selleruri pe care le-au pastrat. Noul ambalaj este negru, lucios si stylish, pretul de vanzare este de 49 lei pentru 3,3 grame de produs. In colectie se gasesc atat nuante fresh de nude, cat si rosu intens, dar si negru dramatic pentru cele ce sunt in cautare de produse de machiaj pentru petrecerea de Halloween.


Formula produselor este imbogatita cu ulei din seminte de cirese, ceara de albine din Camerun si ulei de marula din Namibia, prin programul Community Trade. Nuantele sunt pigmentate si ofera buzelor hidratare si culoare de mare impact. Produsele de machiaj de la The Body Shop sunt de obicei 100% vegane, insa in cazul rujurilor este imposibil intrucat ceara de albina nu doar "leaga" rujul, dar ofera si hidratare.

Eu am primit patru din nuante si vi le-am aratat mai jos: 010 Kyoto Acer, 310 Canberra Tulip, 605 Cape Calla Lily si 905 Nairobi Violet. Intrucat stiu sigur ca nu voi purta nuantele mai puternice/ inchise nu avea sens sa le fac swatch, m-am gandit mai bine sa le pastrez pentru un giveaway si sa va puteti bucura si voi de ele pentru ca sunt extrem de frumoase.


Nuanta mea preferata este 010 Kyoto Acer, o nuanta de nude care arata si se simte extrem de bine pe buze. Am tot purtat-o in ultima vreme si imi place mult: culoarea este genul care mie imi place mult, hidrateaza buzele si le ofera un aspect sanatos. Rezista bine pe buze si dupa folosire imi simt buzele catifelate si hidratate si asta este un aspect pe care il apreciez.


Ati incercat rujurile Colour Crush de la The Body Shop? Cum vi se par? Care dintre cele 4 nuante pe care le-am primit eu va tenteaza mai mult?

9 comentarii

  1. Intr-adevar nuanta Kyoto este foarte frûmoasa. O sa o caut si eu, aici, la Body Shop. Ma intreb la ce prêt e in Franta. O sa revin cu detalii.:)) Nicoleta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca sunt cam la acelasi nivel preturi. Sa ne spui, sunt curioasa.

      Ștergere
  2. Nuanta mea preferată este tot 010 Kyoto Acer😍😍 Este superba ❤❤

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi am ajuns de abia la body shop. E 10 eur dar nuanta 010 e »😭 en rupture de stock » .......brrr Nicoleta

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce nuante faine au..Chiar merg bine toamna asra

    RăspundețiȘtergere