Produse Cutex pentru unghii

29.10.18

Cutex este un brand de ingrijire si colorare a unghiilor cu o istorie de peste 100 de ani, insa pentru mine este un brand nou pentru ca nu am aflat decat recent de existenta lui. Produsele se gasesc in exclusivitate in dm si preturile sunt cuprinse intre 17 si 40 lei. Eu am primit de la ei cateva produse pentru curatarea unghiilor, cateva tratamente, dar si 5 nuante de oje si am incercat o parte dintre ele saptamana trecuta pentru ca am vrut sa va povestesc si voua cum sunt.


Cele trei tratamente sunt All-In-One Strengthener (tratament pentru intarire ce poate fi folosit si ca baza pentru unghii, dar si ca top coat), Brittle Nail Fix (tratament impotriva ruperii si craparii unghiilor) si Stained Nail Corrector (tratament corector pentru unghile terne, ingalbenite sau patate). Am incercat tratamentul pentru intarire si l-am folosit ca baza si ca top coat si mi-a placut mult cum mi-am simtit unghiile, dar si cum a rezistat oja pe unghii fara a se toci la varfuri desi mi-am folosit mult mainile in zilele cand l-am avut pe unghii.


Exista patru variante de dizolvant pentru unghii, toate fara acetona si cu un complex de uleiuri vegetale pentru a ingriji unghia. Pe langa cele trei variante clasice la sticla exista si o varianta cu burete de tip rasucesti & cureti. Eu am incercat varianta Nourishing si imi place la nebunie - curata chiar si ojele pigmentate extrem de usor fara a agresa unghia.


Lacurile de unghii Care + Color ofera culoare puternica dar si protectie impotriva ruperii si sunt disponibile in 5 nuante stralucitoare: 100 Modern Ballet, 180 Passion Ignites, 210 Berry Fierce, 320 Walking on a Cloud si 340 Two Dozen Roses. Eu am purtat-o pe ultima pe unghii saptamana trecuta - probabil ati vazut-o si in poze si pe Insta Stories - si a rezistat pe unghii 6 zile fara probleme. Ojele sunt vascoase si se usuca mai greu, insa arata foarte bine pe unghii si nuantele imi plac mult.


Ati incercat produsele Cutex? Cum vi se par?

10 comentarii