7 intr-o saptamana #186

21.10.18


Saptamana asta nu prea am avut timp de blog, de fapt nu neaparat ca n-am avut timp, ci mai curand nu am avut stare sa scriu. Lista cu produsele de care vreau sa va povestesc se lungeste pentru ca am descoperit o multime de produse care imi plac mult. Am ajuns de cateva ori saptamana asta in parc si m-am bucurat de culorile superbe ale toamnei. Mintea mea a avut nevoie de liniste si era cazul sa imi pun ordine in ganduri pentru ca in viata mea se intampla cateva lucruri care m-au tulburat putin, asa ca m-am reintors la natura pentru ca mereu gasesc acolo ceea ce am nevoie.

La invitatia celor de la Repechage am fost sa o cunosc pe Lydia Sarfati, femeia din spatele brandului si mi-a placut mult ceea ce am descoperit. Lydia are o gandire extrem de misto si niste principii privind ingrijirea pielii care imi plac mult. Repechage a lansat cateva masti noi de panza si eu am fost rasfatata cu un mini tratament express cu produsele din gama BioLight. Mi-a placut mult gama asta si tenul meu chiar a simtit imediat diferenta, o sa va povestesc mai multe sigur despre produse pentru ca am primit cateva masti pentru a le folosi acasa.

M-am bucurat mult de cateva cadouri pe care le-am primit zilele astea, cerceii asimetrici cu o stea si o constelatie mi-au placut la nebunie si ma reprezinta in totalitate. V-am mai spus ca imi plac bijuteriile asimetrice, iar combinatia argint - pietre negre ma face mereu sa zambesc. Cadourile care transmit un mesaj si sunt alese cu grija mi se par cele mai frumoase, mai ales atunci cand vin de la oameni imi sunt aproape de suflet.

Joi seara am avut intalnire cu misteriosul Mr.S, care nu era chiar asa misterios pentru mine, dar m-am bucurat oricum sa-l intalnesc. Este vorba de brandul Mr.Scrubber, iar produsele sunt delicioase si atrag imediat atentia. Le gasiti deja aici si stiu sigur ca o sa va fie greu sa alegeti pentru ca sunt multe variante. Nu vreau sa va povestesc mai multe acum pentru ca o sa o fac in alta postare pentru ca am incercat deja cateva produse de la ei.

Finalul de saptamana a insemnat timp pentru mine, un alt cadou care mi-a placut mult de tot si clipe de liniste de care chiar aveam nevoie pentru ca saptamana viitoare nu e una tocmai usoara. Bratara cu pisica imi place la nebunie si mi-a adus un mare zambet pe chip atunci cand am primit-o. Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Frumoasa 💗 Sper ca si a ta 😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Neata, sper ca ai o saptamana frumoasa.
    Vroiam doar sa iti multumesc pentru postarea cu exfoliantul de la Dove. Iti citesc blogul asa, in liniste, chiar daca nu comentez. Si chiar am incredere in recomandarile tale.
    Am cumparat ieri exfoliantul si vreau sa spun ca m-a dat cu cracii in sus :))) Nu cred ca am mai avut o piele atat de fina, ca pana acum!
    So, multumesc!!!

    Georgi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place, chiar merita sa va spun despre el. Sa ai zile frumoase!

      Ștergere
  3. Ce poze frumoase faci.Ai avut o saptamana foarte faina ❤❤❤❤❤

    RăspundețiȘtergere