7 intr-o saptamana #183

30.9.18


Saptamana asta a fost una extrem de plina si am avut senzatia ca eu si timpul nu ne intelegem deloc. Am inceput ziua de luni cu o veste care nu mi-a placut deloc si am facut eforturi mari sa ne las anumite stari sa imi strice buna dispozitie. Am scos cateva produse de machiaj din sertar si am inceput sa se folosesc din nou, cum se raceste vremea cum imi vine pofta sa ma "joc" mai mult cu produsele pe care le am.

Mi-am inceput diminetile fie cu o cana de ceai, fie cu ciocolata calda. Cei de la Green Sugar au cateva sortimente noi fara zahar, le gasiti aici daca va tenteaza - eu o am pe cea alba cu aroma de caramel. Miercuri seara am fost la Muzeul de Arta Contemporana la lansarea unei gama noi de la ACM - Duolys cu vitamina C si vitamina E, pe care o vazusem deja in Farmacia Tei si mi s-a parut extrem de interesanta. O sa va povestesc sigur mai multe despre produse in curand pentru ca merita. Am profitat si am facut si cateva poze in zona pentru ca mi-a placut lumina.

Aoro si-a schimbat oficial denumirea in Notino si mi-au trimis o surpriza cu cateva produse disponibile pe site. Saptamana asta au avut transport gratuit pentru comenzile de peste 100 lei, asa ca daca vreti ceva mai aveti timp sa profitati pana la noapte. Pe site gasiti peste 55.000 de produse cosmetice si eu v-am tot povestit de brandurile care imi plac mie de la ei si pe care le cumpar frecvent, gasiti intreaga oferta aici

In rarele momente cand am avut timp pentru mine, am preferat sa citesc sau sa colorez. Cel care ma asteapta scrisa de Parinoush Saniee a fost o recomandare de la voi si mi-a placut mult, chiar daca am sperat la un alt sfarsit. Daca nu ati citit-o o gasiti aici la un pret bun, eu vreau sa citesc si Tatal celuilalt copil scrisa tot de ea si am mai cumparat cateva carti saptamana asta.

Sfarsitul de saptamana a fost doar pentru mine si cativa oameni dragi mie, am petrecut clipe frumoase, m-am relaxat, am ras, am facut lucruri care imi plac, m-am incarcat cu energie si am savurat fiecare moment. Octombrie e o luna extrem de incarcata pentru mine si vreau sa intru in ea cat mai relaxata. Saptamana voastra cum a fost?

8 comentarii

  1. Eu ma bucur mult ca de maine intram in octombrie, e cea mai frumoasa si incredibila luna a anului - nu, nu sunt nasculta in octombrie :)
    Evident, mi-a atras atentia cartea, titlul, mai bine zis. Cum momentan pe mine nu ma asteapta nimeni, zic sa sar un sotron :)
    O toamna frumoasa sa ai :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut o săptămână asemănătoare, din anumite puncte de vedere, a fost și pentru mine obositoare, dar s-a încheiat cu timp fain petrecut în familie.
    Cred că „Tatăl celuilalt copil” o să te surprindă și chiar sunt curioasă dacă o să-ți placă, e destul de diferită de asta. Trebuie să ne vedem pentru schimbul ăla mai mare de cărți, chiar o să arunc un ochi să verific ce mai voiam de la tine. :D
    Să ai o săptămână frumoasă și cât mai ușoară!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma asteptam la alt final, dar probabil ca-s prea visatoare. Chiar sunt curioasa de ce a mai scris. Sa ai si tu zile frumoase!

      Ștergere
  3. Saptamana mea a fost foarte grea din punct de vedere emotional. Fratele meu a plecat la facultate, Suntem foarte apropiati si nici nu cred ca am stat despartiti mai mult de vreo sapamana. Plans pe ascuns din ambele parti consum maxim fizic si emotional cu mutarea. Ma consolez cu gandul ca a intrat unde si-a dorit si ca are unde merge, ca ce-am fi facut cu el acasa? Incepe si el sa se adapteze incet,incet. S-a lasat cu promisiuni pt noi inceputuri, cu spernta si,la final, fericire. :) Am incheiat saptamana cu muuult (smart) shopping, probabil ca o refulare. Eu sunt foarte incantata de absolut tot ce mi-am luat, asa ca no regrets. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Regretele nu-si au rostul, stii asta deja. Sa folosesti cu placere ce ti-ai cumparat!

      Referitor la fratele tau libertatea e unul dintre cele mai pretioase daruri, fiecare trebuie sa-si urmeze drumul, cu convingerea ca distanta nu inseamna nimic cand exista iubire.

      Ștergere
  4. Obositoare si urata pot sa spun , din mai multe puncte de vedere, dar urmeaza zile mai frumoase.
    Te imbratisez
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am avut cateva zile urate de tot, deci inteleg foarte bine. Sa ai zile frumoase, cu multa bucurie!

      Ștergere