Parfumul L' Extase de la Nina Ricci

19.9.18

Eu schimb parfumurile in functie de anotimp si de starea mea, v-am mai povestit pe blog ca raman cu mine parfumurile care imi transmit ceva, acele parfumuri care reusesc sa-mi induca o anumita stare si care imi starnesc amintirile si emotiile. In ultima perioada in viata mea au intrat - neplanificat - cateva parfumuri noi, iar astazi vreau sa va povestesc despre L'Extase de la Nina Ricci, un cadou pe care l-am primit de curand.


Parfumul L'Extase il stiu din 2015 cand a fost lansat si mi-a starnit interesul, insa mi s-a parut un pic cam dulce pentru ficatul meu. Nasul din spatele parfumului este Francis Kurkdjian, iar sticla sub forma de clutch mi se pare extrem de eleganta. Imaginea parfumului este Laeticia Casta si mie mi-a placut mult campania de lansare pentru acest parfum. Cei de la Nina Ricci au gandit parfumul asta ca o eliberarea a fanteziilor si eu zic ca au reusit extrem de bine sa transmita mesajul asta, L'Extase este senzual, dar este o senzualitate matura.

Este un parfum gurmand, fructat, dulce si senzual, o combinatie extrem de interesanta de trandafir, piper roz, cedru, mosc si ambra. Mie mi se pare ca seamana mult cu La Nuit Tresor de la Lancome, daca va place acela cred ca o sa va placa si L'Extase. Nu este un parfum usor si nu cred ca este pentru oricine, insa pentru serile reci de toamna/ iarna este o alegere buna daca va plac parfumurile dulci, cu personalitate. Pe pielea mea nu este atat de dulce cum il credeam eu si asta il face mult mai usor de purtat, dar nici nu mi se pare ca rezista atat de mult cat am citit eu ca ar trebui sa reziste.

Il stiti? Cum vi se pare?

2 comentarii