3 produse de machiaj Happy de la Marionnaud

30.10.18

Marionnaud a lansat recent o noua colectie proprie de machiaj, Happy, si am primit si eu de la Beauty Barometer cateva produse sa le incerc. In perioada asta produsele sunt la reducere si daca va tenteaza ceva le gasiti fie online aici, fie in magazine. Eu m-am jucat in ultimele saptamani cu trei produse din colectia asta si despre ele vreau sa va povestesc astazi pentru ca au preturi bune si sunt potrivite pentru cele ce cauta produse usoare care sa nu incarce tenul.


In colectia asta exista doua fonduri de ten: My Cocoon, un fond de ten confortabil si de lunga durata pentru un look natural si My Radiance, un fond de ten fluid si usor. Eu am incercat varianta My Radiance in nuanta Tender Beige (02) si imi place mult in zilele cand nu vreau decat o acoperire usoara si un efect luminos al tenului. 

Are o textura extrem de usoara si formula cu ulei de floarea soarelui ofera hidratare si prospetime. Este lichid, se lucreaza usor cu el, nu incarca deloc tenul si ofera un finish luminos si proaspat. Cred ca poate fi o alegere foarte buna pentru cineva care cauta ceva usor si bland cu tenul. Singura parte care nu ma incanta este ca nu rezista extrem de bine pe ten, insa apreciez ca nu se strange inestetic, ceea ce am observat eu este ca dispare cumva de pe ten.


Sunt mai multe variante de rimel in colectia Happy, iar varianta pe care am incercat-o eu este My Lash Designer care promite definire si volum. Are o perie extrem de interesanta cu fibre spiralate care reusesc sa sculpteze extrem de bine genele, insa cred ca la capitolul volum se putea mai bine. V-am mai spus ca mie imi place sa combin rimelurile, iar My Lash Designer este extrem de potrivit ca prim strat pentru ca defineste, separa si alungeste extrem de bine.


My Silky Eyeshadow vine in 13 nuante extrem de frumoase. Fardurile au o textura cremoasa si o formula pigmentata pe baza de ulei care este extrem de usor de aplicat si folosit. Nuanta pe care am incercat-o este Charming Bronze (09) si imi place la nebunie - un bronz superb care rezista foarte bine pe pleoape, genul de fard care nu are nevoie de alte artificii.

 
Ati incercat vreun produs din colectia Happy?

4 comentarii

  1. Nu am incercat niciun produs, dar vreau😍💞

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ar interesa fondul de ten😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate il incerci pe viitor, are o formula extrem de light.

      Ștergere