Paradise Palette de la Seventeen Cosmetics

5.7.18

Va povesteam duminica ca am fost saptamana trecuta la o lansare interesanta a celor de la Seventeen Cosmetics si am avut parte de multe surprize placute. Produsele Seventeen nu prea au fost prezente in viata mea nici macar in adolescenta, am incercat sa-mi amintesc daca am folosit ceva de la ei si singura mea amintire este legata de paletele cu 3 farduri, deci banuiesc ca la un moment dat am avut si eu cateva. 

Cei de la Seventeen Cosmetics isi schimba strategia din cate am observat si vor sa nu mai fie considerati doar un brand pentru adolescente. Marea mea surpriza a fost sa descopar ca au si produse pentru ingrijirea tenului, lucru pe care chiar nu-l stiam. Produsele le gasiti in Kendra si gama are destul de multe produse.


Dintre noutatile lansate mi-au atras atentia rujurile metalice All Day Lip Color si rimelul Lash Elegance, insa nu despre ele vreau sa va povestesc astazi, ci despre Paradise Palette, vedeta acestei veri pentru cei de la Seventeen. Cand ati vazut-o pe Insta Stories m-ati intrebat unde se gaseste si cat costa - raspunsul este Kendra, 119 lei.

Paleta contine 4 nuante interesante care se pot folosi atat pentru obraji, cat si pentru ochi si un bronzer mat si are 25 de grame, asa ca daca va decideti s-o cumparati o sa va ajuta o lunga perioada de timp intrucat nuantele sunt extrem de pigmentate. Cele patru nuante sidefate sunt cremoase si se lucreaza usor cu ele, pudra bronzata mata este mai prafoasa si nu mi se pare la fel de pigmentata precum celelalte daca le compar, dar fiind vorba de un produs mat era de asteptat.

Este un produs care m-a cucerit de la prima vedere si care ridica standardul pentru Seventeen, am fost extrem de curioasa sa ma joc cu ea si sa vad cum se comporta si pot sa spun fara sa ezit ca este un produs misto, care merita incercat vara asta. Daca mi-ar fi dat cineva paleta fara sa scrie pe ea cine a produs-o n-as fi ghicit nici in 100 de ani ca este Seventeen Cosmetics.


Cum vi se pare paleta Paradise de la Seventeen Cosmetics? Folositi produse de la ei?

6 comentarii

  1. Doar cateva oje am folosit de la ei cu mult timp in urma . Uitasem ca exista acest brand pana ....pana am vazut paleta la tine pe stories si mi-au picat ochii :))
    Inca nu am luat-o pentru ca am o tona de palete , sa vad cat rezist !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit niciodata produse Seventeen. Paleta asta arata foarte bine si am vazut multe review-uri pozitive, doar ca pentru cineva ca mine care nu foloseste foarte mult bronzer/blush prefer produsele mono. Mai am cateva paletute de la Nyx, TheBalm si observ cu tristete ca folosesc doar 2-3 nuante dintre ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ce zici, mi se mai intampla si mie sa uit de anumite palete.

      Ștergere
  3. Prin Oradea se gaseau ceva rujuri de la Seventeen si prin Magnetic, ca de ce sa vina toate magazinele mari prin Oradea, nu?

    RăspundețiȘtergere