Gama de machiaj L'Óreal Infallible Pro-Glow

26.7.18

Daca imi cititi blogul de ceva vreme stiti ca eu nu sunt o mare fana a produselor de machiaj de la L'Óreal, ba as putea chiar sa spun ca in afara de rimeluri mult timp am stat departe de tot ce inseamna brandul asta in materie de machiaj. Asta pana anul trecut cand am descoperit fondul de ten Infallible Pro-Glow care m-a cucerit de la prima folosire si caruia i-am dus dorul atunci cand l-am terminat.

Produsele din gama Infallible Pro-Glow nu sunt disponibile in magazinele din Romania, singurul loc de unde se pot achizitiona este magazinul on-line Black Night de care v-am mai povestit si cu alte ocazii pentru ca are preturi extrem de bune si produse care la noi nu prea se gasesc. Cand am vazut ca au adus si celelalte produse din gama asta n-am rezistat si a trebuit sa le incerc pentru ca fondul de ten este pe lista mea scurta de fonduri de ten care merita incercate. Nu mai zic ca preturile sunt extrem de bune, toate produsele de care va povestesc astazi au fost intre 28 si 38 lei.


Pro-Glow Lock este un primer care hidrateaza, lumineaza si blureaza foarte bine imperfectiunile. Are o textura usoara, foarte putin siliconata si intra imediat in piele, lasand tenul neted si cu un aspect radios. Are o nuanta de roz pal care ajuta mult tenul tern si obosit, iar mie imi place mult de tot ce face. Imi aminteste de un primer de la Pupa pentru ten tern si obosit pe care l-am folosit si am vrut sa-l recumpar, efectul imi place la nebunie si l-am folosit aproape zilnic. Singura baza cu care l-am mai "tradat" este First Light Priming Filter Instant Complexion Refresh de la Becca si asta spune multe.


Despre fondul de ten si concealerul din gama asta v-am mai povestit, nuantele pe care le am acum sunt 203 Nude Beige pentru fondul de ten (sunt mai bronzata decat de obicei) si 01 Classic Ivory pentru concealer. Au o textura usoara, acoperirea este medie, iar finishul este unul luminos si usor, potrivit pentru perioada asta calda din an. Daca aveti ten normal sau uscat si cautati un fond de ten usor cu aspect luminos si natural, va recomand sa-l incercati, mie imi place la nebunie.


Cealalta curiozitate a mea a fost pudra din gama asta, m-a atras de cand am vazut ca a aparut si n-am rezistat tentatiei. Este un produs extrem de interesant, are si iluminator in partea de sus, mie imi place sa trec pensula peste ambele parti si sa obtin un efect luminos. Nuanta pe care am ales-o este 23 Nude Beige, probabil ca in toamna as putea sa folosesc ceva mai deschis, insa acum mi se potriveste foarte bine.

Este extrem de usoara si nu arata deloc prafos pe ten, finishul este unul luminos, dar fara sa faca tenul sa para lucios sau incarcat. Este un produs extrem de usor de folosit (are si un burete in partea de jos pe care nu l-am incercat) si pentru un ten normal sau uscat este o alegere extrem de buna. Am pudre mult mai scumpe decat asta, insa Infallible Pro-Glow imi place mult mai mult si intind zilnic mana dupa ea.


Ati incercat vreun produs din gama Infallible Pro-Glow?

2 comentarii