3 produse pentru ingrijirea parului

25.7.18

In ultimele luni am incercat multe produse pentru ingrijirea parului, unele mi-au placut, altele m-au dezamagit, iar despre unele nu mi-am format inca o parere clara. Astazi insa vreau sa va povestesc despre trei produse pe care o sa le termin curand de la doua branduri diferite: Rausch, un brand nou pentru mine si cred ca si pentru voi pentru ca sunt produse ajunse anul asta in Romania si Elseve, un brand pe care l-am mai folosit, dar nu extrem de mult.


Produsele dermatocosmetice de la Rausch s-au lansat anul asta in Romania si eu am aflat multe despre ele la evenimentul de lansare, insa am apucat sa le folosesc de-abia in ultima perioada. Rausch este un brand elvetian cu o traditie datand din 1890. In formula produselor sunt incorporate 87 de extracte vegetale din plante si flori atent selectionate si ofera solutii personalizate pentru toate nevoile parului. Produsele le gasiti in Farmacia Tei sau on-line aici.

Gama pe care am incercat-o eu de la Rausch este cea cu ulei pretios de avocado si extract de coada calului pentru par vopsit. Produsele promit sa prelungeasca intensitatea si stralucirea culorii parului si nu contin silicon sau parabeni. Imi place tare mult cum imi simt parul dupa ce le folosesc - matasos, hidratat, culoare intensa, insa eu avand parul pana la fund am putut sa le folosesc doar de cateva ori, ceea ce face ca pentru mine raportul pret/ numar de folosiri sa nu iasa tocmai bine.


Masca Elseve Ulei Extraordinar (cu ulei de cocos) este potrivita pentru un par normal spre uscat, iar ceea ce face este sa hraneasca intens fibra capilara fara a o ingreuna. Este un produs interesant si poate fi folosita atat pe parul umed, cat si pe parul uscat. Se poate folosi inainte de samponare pe parul uscat (5-10 minute timp de actiune) sau se poate lasa o noapte intreaga sa actioneze ca un tratament de nutritie intensa (dimineata se spala parul normal). Poate fi folosita ca o masca normala dupa spalarea parului (3-5 minute timp de actionare) sau ca gel de styling pe parul uscat pentru un plus de stralucire.

Marea mea problema cu masca asta este mirosul pentru ca mie nu imi place mirosul de cocos, iar masca are un miros intens de cocos pe care stiu ca multe dintre voi il adorati. Imi place ce face pentru parul meu, insa mirosul ramane in par cateva zile dupa, asa ca am ales sa o folosesc inainte de samponare si asa am ajuns sa ne intelegem. Daca va tenteaza o gasiti aici.


Ati incercat vreunul dintre produse? Stiai despre Rausch si produsele lor? Va tenteaza sa le incercati?

4 comentarii

  1. Tot am zis ca incerc masca asta inainte sa apara varianta cu cocos tocmai datorita mirosului, toata lumea o lauda. Produsele Rausch cred ca sunt super bune, dar la cat de repede se consuma samponul la noi in casa am da faliment daca as lua dermatocosmetice. Daca ai o problema acuta, cum am avut eu acum ceva timp, merita se vede diferenta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci cand sunt probleme cu scalpul clar trebuie alese cu grija produsele.

      Ștergere
  2. Eu sunt inebunita dupa mirosul de cocos..foarte interersant ce spui...numai ingrediente naturale contin fara sa dauneze firului de par..eu fiind adepta parului sanatos si ingrijit

    RăspundețiȘtergere