Verveine de la Fragonard

13.4.18

Prima mea intalnire cu parfumurile de la Fragonard a fost anul trecut cand am mirosit gama cu iris, dar si pe cea cu bujori. Mi-au placut, dar nu pot sa zic ca m-am indragostit, iar la mine conteaza sa ma simt cumva conectata cu parfumul pe care il folosesc. Parfumurile Fragonard le gasiti aici si daca vreti sa faceti cuiva o mica bucurie au niste seturi cu mini produse extrem de interesante.

In ultima luna am descoperit doua arome de la ei care m-au cucerit de la prima mirosire. La Spring Beauty Event am primit o miniatura de Belle Cherie, un parfum ca un buchet de flori, fructe si accente lemnoase, dar nu despre el vreau sa va povestesc astazi. Ci despre Verveine, aroma pe care am primit-o cadou chiar inainte de Paste.


Verbina mi-a placut intotdeauna si, desi de obicei prefer aromele mult mai complexe, am tot folosit in ultimii ani diverse ape de toaleta cu verbina care m-au cucerit prin simplitate si prospetime. Mi se par extrem de potrivite pentru lunile de primavara si vara cand este foarte cald si tot ceea ce caut este veselie si prospetime. Cand am primit cadoul de la Fragonard m-am bucurat mult pentru ca imi place verbina.

Setul vine intr-o mini gentuta imprimata cu flori de verbina, ideala pentru calatorii. Este dintr-un material care nu se pateaza si poate fi curatata extrem de usor. In interior am gasit o mini apa de toaleta (ambalajul tip spray m-a bucurat mult), un mini gel de dus, un mini sapun si un prosop mic pentru fata realizat din bumbac 100%. Aroma este una proaspata si vesela, de verbina cu accente de lamaie si am purtat-o deja in doua seri cand am iesit sa ma plimb.

Daca va place verbina si sunteti in cautarea unei ape de toaleta cu aroma asta va recomand sa incercati si propunerea celor de la Fragonard, este printre cele mai reusite incercate de mine. Pe langa apa de toaleta care vine la 50 si 100 ml, in gama mai este si un difuzor de camera extrem de interesant, un gel de dus, o lotiune de corp, un sapun si o savoniera.


Ati incercat aromele florale de la Fragonard? Cum vi se par mini seturile astea parfumate?

4 comentarii

  1. Este ideal pentru a face un cadou,imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, ar fi un cadou extrem de inspirat pentru o iubitoare de parfumuri.

      Ștergere
  2. Nu, chiar nu am incercat parfumurile Fragonard dar la prima vedere arata tare bine. Miniseturile mi se part atat de adorabile incat chiar imi doresc si eu unul. ��

    RăspundețiȘtergere