Tu ce porti in geanta zilele astea?

16.4.18

De-a lungul timpului am trecut de la genti mari la genti mici si practice. La un moment dat decizia asta a fost una fortata de imprejurari pentru ca mult timp mana mea stanga (cea pe care obisnuiesc s-o folosesc pentru a cara geanta) nu ma ajuta deloc, dar am ramas la gentile mici chiar si dupa ce-am inceput recuperarea la mana si mi-am intarit muschii. In aglomeratie din Bucuresti mi se pare mult mai usor sa ai o geanta mica si, in plus, asa nu mai car dupa mine cine stie ce nebunii.

Una dintre gentile pe care mi le-am luat de curand este de la La Femme. Eu am luat-o direct din magazin atunci cand au deschis noul magazin din Sun Plaza, insa au si magazin on-line daca va tenteaza mai mult. Magazinul lor din Sun Plaza are un concept nou si arata tare bine, eu am plecat de acolo cu geanta de mai jos (a fost in jur de 100 lei, nu-mi mai amintesc exact), un colier si o bluza. Haine mai am de la ei, insa geanta este prima pe care o iau - este de la Flora & Co Paris, este lucrata bine, detaliile sunt finisate perfect, iar accesoriile metalice sunt de calitate.


Nu obisnuiesc sa car multe lucruri dupa mine daca nu este cazul, dar niciodata nu-mi lipsesc portofelul, telefonul si un gel dezinfectant pentru maini. Cheile de la casa si abonamentul RATB sunt si ele prezente intotdeauna prin vreun buzunar al gentii. Geanta asta este compartimentata bine: doua spatii separate, unul cu buzunar cu fermoar si unul cu spatiu pentru telefon (materialul din interior este de calitate) si inca un buzunar cu fermoar pe spatele gentii. Este o geanta pe care o pot purta pe umar sau cross-body in functie de cum vreau.

De cand e asa cald nu-mi lipsesc din geanta un elastic de par, ochelarii de soare si un produs cu SPF pentru tatuaje. Nu stiu daca voi purtati sau nu ochelari de soare, dar din punctul meu sunt o necesitate. Ochii mei sunt sensibili si lacrimeaza extrem de usor, in plus pielea din zona ochilor este extrem de sensibila si subtire si se rideaza mult mai usor decat alte zone, asa ca orice ajutor de protectie solara e binevenit.

Stickul de la Palmers are SPF 50 (l-am luat de aici) si il tin in geanta pentru a-l reaplica pe tatuaje atunci cand stiu ca am mult de mers prin soare. Mi se pare cea mai practica solutie, a avut un pret extrem de bun (nu stiu daca la noi pe piata se gaseste vreun produs similar sub 20 lei) si in cazul meu este un must have. Am folosit mereu protectie solara pe tatuaje (inainte sa plec de acasa folosesc Tattoo Protection Invisible Spray SPF50+ de la Pupa Milano) si tatuajele mele nu si-au schimbat deloc culoarea si arata asa cum mi-am dorit. 

M-am gandit sa va arat din cand in cand in postari parti din Bucuresti pe care nu prea le vad pe nicaieri - poza de mai jos este din Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR, cum il stiu multi), parcul in care eu am copilarit si pe unde trec des. Suntem diferiti si vedem lucrurile diferit si m-am gandit ca n-ar fi rau sa va arat Bucurestiul si prin ochii mei, care de obicei surprind lucrurile asa cum le simt eu. Cum vi se pare ideea asta?


Voi ce purtati de obicei in geanta? Va plac gentile mari sau mici?

4 comentarii

  1. Eu in ultima perioada numai pe gentute mici m am axat, mi au picat tare dragi si usoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gențile astea mititele sunt și preferatele mele, după cum probabil ai observat, nu doar pentru că mă forțează să mă limitez la strictul necesar, dar mi se par și mult mai frumușele. Cred că mai am doar vreo trei genți mari și alea sunt purtate de 2-3 ori pe an.
    Mi-am pus în cap să am și eu mai multă grijă de tatuaj, dar să reaplic în cursul zilei ar fi cam dubios, mă și vezi pe vreo bordură cremuind piciorul. :)) Dar măcar înante să ies din casă de mi-aș aminti zilnic...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar ia-ti un spray, ai vazut ce diferente de culoare este intre al tau si ale mele. :)

      Ștergere