Sesderma a ajuns si in Romania

24.4.18

Saptamana trecuta am fost la lansarea oficiala a brandului Sesderma in Romania, un brand care mi-a starnit interesul de cum am primit invitatia la eveniment si am cautat informatii sa vad despre ce e vorba. Sesderma este o campanie infiintata in Spania acum 30 de ani si echipa de dermatologi este condusa de Dr. Gabriel Serrano, iar ceea ce aduc pe piata sunt produse de ingrijire create cu ajutorul nanotehnologiei.

Gabriel Serrano are aproape 80 de ani si uitati-va la poza cum arata. Omul stie ce vorbeste si ce face si pentru mine a fost chiar o placere sa-l ascult si sa stau putin de vorba cu dansul dupa conferinta de lansare a brandului. Compania a dezvoltat doua linii principale: Sesderma, cosmetice accesibile direct consumatorului (le vom gasi in curand in farmacii) si Mediderma, o marca exclusiv dedicata profesionistilor din domeniul dermato-estetic.


Sesderma ofera tratamente pentru numeroase afectiuni ale pielii, dar si pentru ingrijire. Este singurul laborator la nivel mondial care produce cosmetice cu ajutorul nanolipozomilor (produse incapsulate in bule lipidice) si care utilizeaza nanotehnologia pentru a crea produse pentru piele. Nanotehnologia favorizeaza stabilitatea si, in special, transportul si patrunderea substantelor active in profunzimea pielii. 

Cea mai vanduta linie Sesderma este C-VIT, gama lor cu vitamina C (am inceput si eu sa folosesc Liposomal Serum din gama asta si-mi place la nebunie), insa recent au lansat mai multe linii bazate pe geno-cosmetica, un alt pas in inovatia dermato-cosmetica. Compania este cunoscuta si pentru gama cu nano retinol care este extrem de bine tolerat de piele - cea mai laudata este gama Retiage cu 3 tipuri de retinol incapsulate in lipozomi, insa la fel de interesante mi s-au parut si produsele cu acid tranexamic (Azelac RU, Atopises si Hidraderm TRX) care se adreseaza tenului pigmentat si cu pete.

Ati auzit pana acum de Sesderma si produsele lor? Mie mi se pare un brand extrem de interesant si cred ca o sa auzim multe despre ei de acum inainte, asta fiind si motivul pentru care am vrut sa va dau mai multe informatii.

5 comentarii

  1. Si mie imi plac produsele care contin vit. C.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este unul dintre ingredientele mele preferate, iar serul asta chiar e misto. O sa va povestesc sigur despre el pentru ca merita.

      Ștergere
  2. Nenea asta din foto are 80 de ani?
    Oau, oare ce mananca?😀 Ca ce creme foloseste am inteles deja.😉

    RăspundețiȘtergere
  3. Cautam niste informatii si am gasit articoluo. Foarte interesant . Gama cu retinol ma intereseaza.

    RăspundețiȘtergere