Placa sau perie pentru indreptat parul? Tu ce preferi?

30.4.18

Postarea asta o am in minte din luna decembrie, de cand - probabil va amintiti - m-am intors acasa cu doua produse Remington de la Beauty Bloggers Secret Santa. Unul dintre produse a fost intre cadourile primite de la sponsori, iar celelalt l-am castigat la tombola. Si m-am gandit atunci ca vreau sa fac o comparatie intre placa si peria pentru indreptat parul. 

Am fost extrem de curioasa sa incerc peria si am folosit-o cateva luni bune, pana m-am decis sa pun mana si pe placa pentru ca efectiv nu am apucat sa o incerc. Placa mea veche este tot Remington si o am de extrem de multi ani, chiar simteam nevoia sa trec la altceva. Cele doua produse de care vreau sa va povestesc astazi sunt din gama Keratin Protect: peria CB7480 si placa S8598, le gasiti aici pe amandoua.


O sa incep cu peria pentru ca am fost extrem de curioasa sa vad daca o perie reuseste sa indrepte parul in timp ce il perie, mai ales pe un par lung si ondulat ca al meu. Capul de perie incorporeaza peri incalziti din ceramica cu keratina si ulei de migdale, care se transfera in par si-l fac extrem de neted si matasos, peria fixand umiditatea in par. Tehnologia ionica anti-statica elibereaza ioni negativi in timpul coafarii, ceea ce ajuta la reducerea electrizarii parului.

Peria are trei setari de temperatura, ajungand pana la 230 grade si este extrem de usor de folosit. Eu m-am temut ca fiind mai mare va fi greu de manuit, insa nu e deloc asa. Trece usor prin par si nu il prinde, varful permite sa ajungi usor la radacina, toata experienta in sine e placuta si rapida. La inceput am fost extrem de incantata de ea pentru reusea sa domoleasca parul meu rebel si ondulat si am folosit-o extrem de des. 

Nu pot sa spun ca parul este la fel de drept ca atunci cand se foloseste placa, insa poti obtine extrem de usor o coafura reusita si sa dai o forma frumoasa si celui mai rebel par. Mi se pare extrem de utila cand trebuie sa pleci rapid undeva si nu ai timp sa mai faci ceva si cu parul, insa vrei sa ii dai o forma aranjata si care sa te avantajeze. In ultima perioada nu am mai folosit-o atat de des, insa imi place la fel de mult.


Chiar daca mi-a luat o gramada de timp sa ajung efectic sa incerc si placa din gama Keratin Protect, care si ea are placile ceramide infuzare cu keratina si ulei de migdale, mi-au atras atentia cateva detalii inca de cand am primit-o: senzorul inteligent de protectie impotriva caldurii excesive care masoara nivelul de umezeala din par de 8 ori pe secunda, oferind de 3 ori mai multa protectie impotriva deteriorarii si a ruperii, ecranul digital, cele 5 setari de temperatura (de la 150 si 230 grade), incalzirea rapida in 15 secunde, functia de crestere turbo a temperaturii, dar si functia de blocare a temperaturii selectate.

Vechea mea placa este tot Remington (una mult mai lata decat aceasta) si nu am avut niciodata probleme cu ea, dar parca simteam nevoie sa incerc ceva mai nou si ma bucur tare mult ca am pus mana pe una din placile din gama Keratin Protect. Este altceva, parul nu este atat de agresat de caldura si arata mult mai sanatos, matasos si stralucitor si - in plus - procesul de indreptare al parului este mult mai rapid. 


Voi ce preferati pentru a va indrepta parul? Peria sau placa? Va plac produsele Remington sau folositi o alta marca?

4 comentarii

  1. Eu folosesc placa,sunt produse bune la Remington 😍😍😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am parul lung si drept , am o poza pe insta cu parul meu dar cred ca ai ratat-o ! Din acest motiv nu trebuie sa folosesc niciodata placa :))
    In schimb uscatorul de par este de la Remington si il ador !!
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere