Odorizant natural pentru camera de la Essentiq

5.4.18

De obicei cand vine vorba de arome pentru casa va povestesc de lumanari si tarte parfumate, insa astazi o sa schimb putin directia si o sa va povestesc despre o varianta mult mai naturala de la Essentiq. Essentiq este un brand din Slovenia, iar produsele le gasiti la cei de la Bioaleea. Pe langa parfumurile ambientale gama contine produse pentru ingrijirea tenului, geluri de dus pentru copii si adulti si sampoane.


Odorizantul de camera contine alcool 100% bio si uleiuri esentiale. Toate parfumurile sunt certificate de Asociatia Internatioanala a Parfumurilor si nu sunt toxice pentru om. Pot fi pulverizate in aer, atat in casa, cat si in masina, dar se pot pulveriza si pe potpourri sau pe pietre ornamentele speciale. Cei de la Bioaleea au patru variante de arome: Lime & Pear, Lemon & Peach, Bergamot & Aniseed si Grapefruit.

Eu am ales Lime & Pear si-mi place la nebunie. Este o combinatie de pere, lime, flori de nectarine, iasomie alba si nucsoara care indulceste orice camera. Se simt si florile, dar si fructele, aroma este dulceaga, dar nu gretoasa si in functie de cat de puternica vrei sa fie aroma stabilesti de cate ori pulverizezi. Daca nu va tenteaza varianta de spray exista si varianta de difuzor cu bete si acolo mai este disponibila o aroma noua care suna tare bine, Lapsang Tea & Tangerine.


Nu am incercat pana acum pietre ornamentale speciale pentru astfel de produse, asa ca mi s-a parut mai logic sa aleg setul cu odorizant si pietre (il gasiti aici) si sa vad cum e si pot sa va spun ca-mi place mult. Atat ca aspect, cat si ca idee, iar mirosul se simte extrem de bine in camera. Mi se pare o idee extrem de frumoasa si de cadou, mai ales ca vine intr-o cutie extrem de eleganta. Chiar sunt curioasa sa incerc mai multe produse de la Essentiq pentru ca mi se pare un brand interesant.


Ati incercat produse de la Essentiq? Care sunt aromele voastre preferate pentru casa?

2 comentarii

  1. Nu am incercat produsele Essentiq si nici vreo ceva de genul asta.. Chiar mai facut tare curioasa in privinta lor si as vrea sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere