O comanda noua de la Elefant

23.4.18

La sfarsitul saptamanii trecute am dat o comanda pe Elefant si mi-am luat o carte la care imi sta gandul de ceva vreme si cateva produse de ingrijire. Cei de la Elefant au adus o multime de produse noi in ultima perioada, am vazut multe produse de la Essence si Catrice la preturi extrem de bune, dar si produsele de la I love ... (exfoliantele ma tenteaza rau de tot). Aici puteti sa vedeti mereu ce noutati au si sa verificati promotiile.

Cartea pe care am vrut-o este Iubirea ca un mod de viata scrisa de Gary Chapman. V-am povestit in urma cu ceva vreme de Cele 5 limbaje ale iubirii si am vrut neaparat sa o citesc si pe asta, simt ca e momentul potrivit pentru ea. Gasiti ambele carti aici in caz ca va intereseaza, eu am o lista destul de lunga de dorinte cand vine vorba de carti, insa vor mai avea de asteptat pentru ca am o perioada extrem de aglomerata si nu o sa am timp de citit.


Am profitat de ocazie si mi-am luat si cateva produse de la Bielenda, brandul polonez de care v-am tot spus in ultimul an. Au adus multe noutati, inclusiv demachiantul pentru ochi pe care l-am laudat recent si are un pret mult mai bun decat pe Aoro - le gasiti pe toate aici. Pe lista mea de dorinte erau mai multe produse, insa m-am limitat la cinci si am facut niste alegeri inspirate.

In trecut am mai avut de la ei exfoliante pentru corp pe baza de zahar si mi-au placut mult, asa ca de data asta am ales doua noi: unul cu bambus si ceai verde si unul din gama vegana cu pepene rosu. Sunt mai scumpe decat cele din DM, dar din punctul meu de vedere merita. Un alt produs pe care il aveam de ceva vreme pe lista de dorinte este masca cu parafina pentru noapte, poate fi folosita atat pe maini cat si pe picioare - daca vreti sa va spun mai multe despre ea spuneti-mi in comentarii.


Din gama Sun Care am luat doua creme cu protectie solara pentru ca mi-ati tot cerut recomandari de creme pentru ten cu SPF, care sa fie si accesibile. Am gasit doua variante: una cu SPF30 pentru ten mixt si gras si una cu SPF50 pentru ten uscat si sensibil. Ambele au 50 ml si au costat mai putin de 20 lei, formulele sunt bune, singurul repros este parfumul de la finalul listei in cazul celei pentru ten gras. O sa va povestesc sigur mai multe despre ele in curand.


Voi comandati de pe Elefant? Ce va luati de obicei?

11 comentarii

  1. Am gasit promotii bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că Elefant e site-ul pe care am dat cele mai multe comenzi în unltimul an, în general mai mult pentru cărți, dar și pentru unele cosmetice la care au cele mai bune prețuri.
    Mă bucur să aflu că au adus în sfârșit demachiantul ăla de la Bielenda, sper să nu dispară până mai pun și eu de o comandă. O să mă uit și la exfolianți.
    Să le folosești cu plăcere!

    PS N-am uitat că ți-am promis o carte, poate ne vedem cândva special pentru un schimb de cărți și stat la taclale, într-o zi mai liberă, să nu fim pe fugă. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au adus multe produse Bielenda, eu recomand si produsele pentru corp. Ne vedem ... dar nu stiu cand. :)

      Ștergere
  3. Carti, multe carti :)
    Ai citit "Cum sa opresti timpul" a lui Matt Haig? Ti-o recomand cu drag, e minunata.
    P.S. Mi-am comandat cateva produse din ceea ce mi-ai recomandat tu, voi reveni cu impresii dupa utlilizare, multumesc mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, o sa ma uit dupa ea, titlul imi suna bine.
      Chiar astept sa-mi zici cum ti se par. :)

      Ștergere
    2. Produsele sunt deosebite, Cami, multumesc mult :)
      Momentan mi-am luat doar trei, la urmatorul salariu completez. Dar ca idee, nu sufera comparatie cu niciun alt produs :)

      Ștergere
  4. Produse la Bielenda chiar sunt tare aratoase. Cu rusine spun: eu inca n-am dat vreo comanda pe Elefant:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu cumpar carti si cosmetice de pe Elefant. Ma bucur ca ne-ai spus despre gama Sun Care ca acum vine sezonul si avem nevoie de ele. Si mie imi plac mult produsele Bielenda si le-am descoperit datorita tie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca eu chiar am multe produse de la ei, mi se par extrem de reusite pentru pretul pe care il au.

      Ștergere