Hugo Boss Ma Vie L'Eau

21.4.18

Ma Vie L'Eau de la Hugo Boss a fost o surpriza pentru mine pentru ca nu am avut niciodata o relatie speciala cu parfumurile Boss. Am avut vreo doua, au fost ok, nimic care sa-mi ajunga la inima si sa lase urme acolo, asa cum au facut alte parfumuri de-a lungul timpului. Nu aveam mari asteptari nici de la Ma Vie L'Eau, noua editie lansata anul asta de Boss, insa pe masura ce am inceput sa-l port am inceput si sa-l simt.

Este un parfum floral cu usoare accente lemnoase. Floarea de cactus, magnolia alba, bujorul si trandafirul roz se combina extrem de bine cu moscul alb si lemnul de cedru, iar rezultatul este un parfum simplu si proaspat, dar care reuseste sa-ti trezeasca simturile si sa-ti dea o stare de veselie. E un parfum usor de purtat, perfect pentru perioada asta calda din an.


Nu este genul de parfum care sa creeze dependenta si sa reziste pe piele pana a doua zi, ci mai degraba genul de parfum dupa care intinzi mana cand vrei sa simti bucurie si voie buna. Este un parfum vesel si fresh care iti aminteste ca viata trebuie traita si ca trebuie sa ne bucuram de fiecare moment.

Il vad purtat si intr-o dimineata cand vrei sa pleci la munca, dar nu vrei sa ai un aer extrem de serios, insa la fel de bine il vad purtat intr-un weekend in aer liber sau intr-o vacanta la malul marii, dar si intr-o seara cand vrei sa te relaxezi si sa te bucuri de fiecare clipa. Este un parfum simplu, dar care atrage tocmai prin simplitate si prin starea pe care o transmite.
 

Ati incercat Ma Vie L'Eau de la Hugo Boss? Cum vi se pare?

7 comentarii

  1. Mmm,nu l-am incercat,dar din descriere pare un parfum super.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam de acest parfum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o varianta noua a lui Ma Vie, unul din parfumurile lor cunoscute.

      Ștergere
  3. Sa fac ce? Sa scriu despre un produs nou lansat? Sa va spun cum e si daca merita? Da, asta fac mereu cand apare ceva interesant pentru ca despre asta e bloggingul de beauty. Ce te deranjeaza de fapt?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt produse noi despre care e si firesc sa scriem mai multi bloggeri, dar nu numai despre produse noi. Pana la urma de ce ne cititi? nu pentru ca sa aveti informatii si pareri de la mai multi bloggeri?? Nici eu nu inteleg care de fapt e problema. ps- despre parfum au mai scris si bloggeri din afara Romaniei, ca idee.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este absolut normal sa vezi expunere mai mare pentru un produs nou lsnsat pentru ca asta se cauta, insa faptul ca cineva isi expune parerea despre asta nu are nici o treaba cu reclama.

    RăspundețiȘtergere