Ganduri de inceput de aprilie

2.4.18


Sunt extrem de multe produse de care vreau sa va povestesc, dar astazi nu este una din acele zile. Astazi vreau doar sa stau putin de vorba cu voi, v-as oferi si o ceasca de ceai si niste biscuiti dar nu prea am cum sa trec de ecran. Dar cred ca puteti s-o faceti voi, e nevoie doar de putina imaginatie. Am avut un weekend frumos, am ras mult si m-am bucurat de oamenii si lucrurile pe care le am in viata mea, asa ca astazi m-am trezit cu un gand: sa scriu despre recunostinta.

Suntem atat de preocupati de ceea ce ne dorim, incat uitam sa ne bucuram de ceea ce avem deja. Lumea asta nebuna in care traim ne face sa ne dorim mai mult, mai des ... mereu exista un "mai" pe care trebuie sa-l atingem. Si in toata nebunia asta uitam de ceea ce avem deja in viata noastra, uitam sa ne bucuram de ceea ce am realizat deja, uitam sa spunem multumesc pentru ceea ce ni s-a oferit pana acum.

Am facut si eu asta, o lunga perioada de timp, m-am concentrat atat de tare pe ceea ce am pierdut, inca am uitat ceea ce inca am. In momentul in care am inceput sa vad lucrurile altfel, au inceput sa apara si schimbarile. Nu zic ca e un drum usor si nici ca e ceva ce poti face intr-o clipa, spun doar ca orice va apasa sufletul acum poate fi schimbat. Si schimbarea incepe intotdeauna cu tine, cu mine, cu fiecare dintre noi. 

Nu am intentia sa spun cuiva cum sa faca ceva, departe de mine gandul asta. Nu-mi place sa fac ceea ce nu suport sa mi se faca mine, vreau doar sa va reamintesc ca aveti puterea sa schimbati orice in viata asta. Am mai spus si alta data pe blog ca in afara de moarte totul are o rezolvare, iar atunci cand exista dorinta imposibilul devine posibil.

Tu cu ce gand te-ai trezit azi?

6 comentarii

  1. M-am regasit cu totul in articolul tau de astazi, a ajuns efectiv la inimioara mea. ❤️ Eu am realizat ca in ultima perioada am cam uitat sa-mi acord timp, am uitat sa ma rasfat asa cum o faceam inainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur, inseamna ca a ajund unde trebuie. Sa ai cat mai multe clipe de liniste si bucurie!

      Ștergere
  2. Asa este,Camelia,uitam de multe ori ceea ce avem,uitam sa pretuim ceea ce deja avem si ne dorim mai mult... si mai mult...Poate e cazul sa analizam mai bine lucrurile din cand in cand si sa fim recunoscatori...Multumesc pt ceai si biscuiti!auragherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Placerea a fost de partea mea, la fel si gandurile bune. Sa ai o zi frumoasa! :)

      Ștergere
  3. Sunt extrem de recunoscatoare pentru ceea ce am, insa recunosc ca "am nevoie de mai mult". Nu lucruri materiale, ci mai mult efort din [artea mea, sa fiu si impacata ca am facut tot ce se putea face in ziua respectiva. Asta imi ocupa cam 90% din ganduri, din minte, dar totusi ma straduiesc sa vad si partile bune, sa ma bucur si sa ma hranesc cu ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti avem pana la urma, e in natura noastra, important e sa nu uitam ca avem nevoie si de pauza si de liniste. Asta conteaza. :)

      Ștergere