Escada Sorbetto Rosso

17.4.18

Editiile limitate de vara de la Escada m-au dus intotdeauna cu gandul la vacanta, inca mai am pe fundul unei sticle cativa mililitri de Taj Sunset, editia din 2011 care mi-a placut la nebunie. Despre Taj Sunset v-am mai povestit pe blog, din pacate nu mai e disponibil pe nici unde, chiar este un parfum pe care eu l-as recumpara pentru ca mi se pare vacanta ideala in sticla.

Cand am vazut ca urmeaza sa lanseze Sorbetto Rosso pentru anul asta, am fost extrem de curioasa sa-l miros si sa vad cum au "tradus" cei de la Escada spiritul si aroma coastelor din Italia, in special Amalfi, punctul de inspiratie al acestei noi arome. Stiti voi ca atunci cand doresti ceva se aliniaza planetele si se intampla? Cam asa si de data asta - cand m-am intors de la Spring Beauty Event si l-am vazut printre cadourile primite am inceput sa zambesc.


Sorbetto Rosso este o explozie de fructe dulci, e cea mai buna descriere pe care o pot face. Baza parfumului este reprezentata de ambra si praline, notele de mijloc sunt date de pepenele rosu combinat cu accente marine si sare, iar notele de varf sunt fructate: pere zemoase si citrice. Daca va plac parfumurile dulci si vreti o aroma tinereasca si vesela cred ca o sa va placa.

Parfumul in sine este ca o invitatie la relaxare si voie buna, aspectul acvatic si combinatia de culori te duc cu gandul la un sezlon langa apa si la mult soare. Este un parfum usor, dar dulce, delicios si vesel, feminin si jucaus. Il vad purtat cu o rochie maxi si sandale in picioare, cu parul prins in varful capului si cu o pereche mare de ochelari de soare. E genul de parfum care transmite un mesaj clar: azi vreau sa ma simt bine.


Ati incercat Sorbetto Rosso? Cum vi se pare?

Aveti vreun parfum preferat de la Escada?

2 comentarii

  1. Suna ataaaat de bine!! Direct pe Aoro m-sm dus :)) Doar ca trebuie sa astept sa treaca la categoria outlet :))

    RăspundețiȘtergere