Cumparaturi de pe Newchic

26.4.18

La inceputul anului v-am aratat o geanta cu un model de pisica de pe Newchic care mi-a placut mult si am tot zis ca o iau. Am stat cu ea in cos vreo doua luni si tot nu ma decideam. Inca imi place modelul ala mult, insa n-am fost sigura ca o sa ajung s-o si port efectiv si de-aici ezitarile. Pana la urma a aparut o alta geanta la ei pe site si a ajuns in cosul meu. Am ales varianta roz, desi imi placea si cea gri mult, iar cand a ajuns am vazut ca rozul e de fapt un bej piersiciu extrem de interesant si imi place chiar mai mult decat ce-am crezut ca am comandat.

Geanta e extrem de bine lucrata, detaliile metalice sunt de calitate, nu a avut nici un fel de miros, iar materialul este unul de calitate. Sunt extrem de incantata de ea si deja am purtat-o de cateva ori. Este o geanta micuta, dar extrem de incapatoare si e foarte usor de purtat pe umar (mi s-a intamplat cu alte genti sa ma deranjeze purtate pe umar, desi erau aparent micute si usoare). Floarea este detasabila si initial m-am gandit ca nu-mi trebuie, dar am tot purtat-o asa si chiar imi place detaliul asta.


Retro Rose Handbag Mini Crossbody Bag - AICI

Pe lista din capul meu nu era si un ceas, dar asa a fost sa fie - mama a pierdut un ceas gri cu cadran mai mare pe care il purta des si cand l-am vazut pe acesta mi-a amintit de ala, asa ca l-am pus in cos. Mecanismul este japonez si ceasul arata bine, probabil ca as fi gasit si aici ceva la banii astia, insa nu imi pare rau pentru ca este ceea ce mi-am imaginat cand l-am cumparat.


Leather Watch - AICI

Cerceii asimetrici imi plac la nebunie si la perechea asta ma tot uit de ceva vreme. Am vazut modelul pe alte siteuri la preturi mult mai mari, dar am vazut si niste copii extrem de ieftine insa nu am riscat pentru ca, tinand cont de model, m-am gandit ca se vor rupe usor. Nu stiu daca sunt placati cu argint asa cum scrie pe site, insa arata impecabil si urechile mele i-au tolerat extrem de bine.

Sunt finisati extrem de bine si materialul din care sunt facuti are o greutate extrem de potrivita, iar modelul este exact ceea ce am sperat sa fie.  Nu ma asteptam ca o pereche de cercei pe care am dat nici 6 dolari sa arate asa bine, nu stiu daca am reusit sa surprind detaliile in poza, dar daca va place genul asta merita din plin.
 

 Silver Zircon Asymmetric Earrings - AICI

Ati comandat de la ei recent? Cum au fost produsele?

Am mai primit comentarii la postari mai vechi cu cumparaturile de la ei ca produsele nu arata ca pe site, ca nu sunt ok, insa eu n-am avut nici o problema pana acum si am cateva comenzi date la ei. Nu stiu daca e chestie de noroc, dar eu am nimerit numai chestii ok de la ei - am accesorii luate in urma cu 2-3 ani pe care le port si acum, la fel si genti.

3 comentarii

  1. Lasă floarea că e super,tot suntem în primavavara,sa le porți sănătoasă😍😍😘😘😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am comandat nimic de la ei, nu-mi amintesc ! Eu zic ca floarea face geanta :) Imi plac foarte mult si cerceii , sa le porti cu placere !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere