Cateva ganduri

10.4.18


Aveam o postare pregatita pentru astazi, insa mi-am dat seama cand sa apas butonul publica ca nu simt sa va povestesc despre cosmetice si alte nebunii. Postarea asta nu e una trista, dar este una reala, despre viata si chestiile care se intampla atunci cand ne asteptam mai putin. Aveam in plan cateva zile de liniste si odihna, insa vineri dimineata devreme am primit un telefon ca a murit o fosta colega de-a mea de munca, asa ca in Vinerea Mare eu am fost la inmormantare si in mintea mea si sufletul meu s-au intamplat multe lucruri.

Nu vreau sa vorbesc despre moarte si despre durere, dar vreau sa va spun ca ceea ce am ales eu sa fac a fost sa ma bucur de viata, sa-mi reamintesc ce conteaza pentru mine, ce ma face cu adevarat sa zambesc. M-am gandit ca trebuie sa profit si mai mult de fiecare clipa, sa nu mai fac compromisuri aiurea doar ca sa nu se simta nu stiu cine lezat(a), am ales sa fac doar ceea ce sufletul meu a cerut. Moartea a lovit de multe ori in jurul meu in ultimii 15 ani si eu am invatat s-o privesc altfel, dar de fiecare data cand ma despart de inca un suflet drag imi dau seama cat de pretioasa e fiecare clipa si ca nu merita sa ne amaram sufletul cu prostii care nu au nici o importanta.

M-am plimbat mult zilele astea, am ales sa ma bucur de vremea frumoasa si de soare, am citit, m-am uitat la filme, am petrecut timp cu oameni care imi mangaie sufletul, am iesit cu mama, am facut doar ceea ce am simtit ca-mi face bine. Iar atunci cand am simtit ca vreau sa fiu doar eu cu mine, exact asta am facut. Am invatat cu mult timp in urma ca nu sunt datoare nimanui cu nici o explicatie si ca n-am de ce sa imi justific alegerile, asa ca atunci cand am simtit ca e bine sa ma retrag asta am facut - am lasat telefonul si m-am concentrat doar pe mine.

Zilele voastre cum au fost? V-ati bucurat de timpul petrecut alaturi de cei dragi?

6 comentarii

  1. Eu pot sa spun ca da, chiar m-am bucurat de timpul liber alaturi de familia si cei dragi mie. Pastele a fost ca o binecuvantare pentru toti, ne-am unit si mai mult sia bucur enorm. ❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai petrecut clipe frumoase, sunt alea care conteaza cu adevarat.

      Ștergere
  2. Draga mea imi pare rau sa aud asta :( Dumnezeu sa o odihneasca .
    Eu am avut cateva zile foarte frumoase si out of topic , ador pozele pe care le faci.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, cand am timp incerc sa iasa cat mai bine, daca ajung la voi inseamna ca e bine. :)

      Ștergere
  3. Pentru fericirea mea, eu urmez o regula simpla: daca nu va conta peste cativa ani, refuz sa-mi fac griji mai mult de cateva minute. Sper ca ai reusit sa-ti pastrezi linistea si multumirea din ziua in care ai scris articolul. Si sa nu uiti ca tu esti cea mai importanta asa ca, incearca sa faci cat mai mult din ce te bucura!

    RăspundețiȘtergere