Balsamurile de buze Pop-Ball de la Nivea

11.4.18

Nivea a lansat de curand Pop-Ball, balsamuri de buze cu aroma de menta proaspata si zmeura & mar rosu. Ambalajul este unul modern, sub forma de minge, iar culorile alese sunt pastel, verde menta si roz pudrat, extrem de vesele si feminine. Balsamurile au 7 grame, la fel ca cele de la eos (sunt sigura ca v-ati gandit la ele cand le-ati vazut), iar pretul recomandat este pana in 20 lei. 

Le-am vazut zilele trecute la oferta in dm cu mai putin (cred ca in jur de 17 lei, daca am retinut bine), asa ca daca va tenteaza le gasiti deja in magazine. Nu am vazut sa fie si on-line inca, dar probabil ca vor aparea in perioada urmatoare pentru ca produsele Nivea intotdeauna atrag si stiu ca de cate ori va povestesc despre ceva de la ei sunteti incantate si-mi spuneti ca si voua va plac produsele Nivea.


Am incercat ambele variante si eram sigura ca o sa va spun ca o prefer pe cea cu menta, dar imi place mai mult cea cu zmeura si mar rosu. Mi se pare mai blanda si mai placuta, cea cu menta este in schimb mai proaspata. Balsamurile pot fi folosite atat inainte de aplicarea rujului, cat si dupa pentru a da buzelor un aspect lucios si sanatos. Eu aleg de obicei menta, dar de data asta imi place mai mult cealalta varianta.

Forma lor imi place mult si mi se par extrem de usor de folosit, formula contine unt de shea si alte cateva unturi si uleiuri si face o treaba foarte buna. Eu nu am buzele extrem de uscate si balsamurile astea se descurca bine. Daca aveti buze sensibile sau cu rani va recomand varianta roz, cu zmeura si mar rosu, cea cu menta contine mentol care poate fi iritant pentru o piele ranita.

Sper sa dezvolte gama asta si sa apara si alte arome, eu clar mi-as dori ceva cu vanilie sau cu caramel. Imi plac si balsamurile clasice de la Nivea, dar formatul asta nou mi se pare mult mai interesant si-mi place si formula mai mult, asa ca sper sa aiba succes si sa apara si alte arome delicioase.


Ati incercat noile balsamuri de buze Pop-Ball de la Nivea? Cum vi se par?

6 comentarii

  1. Inca nu le am incercat dar imi doresc mai ales pentru ambalajul lor foarte simpatic. �� Mereu mi au placut balsamurile lansate de Nivea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel roz este si preferatul meu desi pe cel cu menta nu l-am incercat !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere