7 intr-o saptamana #161

15.4.18


Nu stiu cand a "zburat" saptamana asta, am avut zile atat de incarcate incat mi-a fost greu sa imi dau seama ce s-a intamplat cu timpul. Nu a fost cea mai buna saptamana a mea, am avut niste probleme de sanatate, mi-a stat mintea la multe lucruri, am simtit ca totul ma apasa si ca vreau sa pun distanta intre mine si lume. E o senzatie pe care n-am mai avut-o de mult timp, asa ca am incercat sa-mi linistesc mintea si sa ma bucur de ceea ce stiu ca-mi face placere.

M-am plimbat mult si am ajuns in parc de cateva ori, am profitat de momentele de liniste si m-am incarcat cu energie. M-am jucat cu pisici si cu catei, am mangaiat multe animale ale nimanui si am incercat sa ofer ceea ce am mai bun in mine. Nu stiu cat mi-a iesit, dar mi-a dat o stare de bine si am reusit sa pun o pauza gandurilor care m-au tot obosit.

Intr-una din zile mi-am rezervat cateva ore doar pentru mine si am fost la Silhouette sa incerc ceva despre care vreau sa va povestesc dupa ce fac cateva sedinte. Dupa aia am fost la masaj si am reusit sa ma relaxez si sa nu ma mai gandesc la nimic si am facut si o vizita la Brow Bar & More pentru ca sprancenele mele nu aratau asa cum imi doream. 

In ultima vreme am ajuns mai des in Park Lake si de cateva ori am baut cate un ceai cu gheata pe terasa celor de la Handsome Monk Coffee House. A fost extrem de cald in Bucuresti zilele astea si a parut mai degraba vara decat primavara, asa ca am ales parfumuri cat mai usoare si am avut grija cu protectia solara. Produsele de la Image Skincare le-am descoperit la Cosmobeauty si chiar mi se pare un brand interesant, dar din pacate produsele se gasesc doar in saloane.

Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare si mult timp petrecut in aer liber. Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Eu pot sa spun ca am avut o saptamana tare ciudata si cu multe schimbari sufleteste. Dar tin capul sus si zambesc in continuare. Si am realizat ca trebuie cu adevarat sa invatam sa fim fericiti. ❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul o sa fie bine, sunt doar stari peste care trecem. Sa ai un weekend minunat!

      Ștergere