Putin roz de la Note Cosmetics la inceput de saptamana

15.1.18

Nu stiu cum ati inceput voi dimineata de astazi, dar eu - spre dezamagirea mea - ma simt deja obosita si ma gandesc, nu cu mult chef, la zilele pline care vor urma. Probabil e de vina si vremea de afara, dar simt ca nimic din ce fac de obicei nu functioneaza. Am avut si am inca mult de munca, dar parca nu am randamentul cu care m-am obisnuit.

Dar trecand peste asta, m-am gandit ca putin roz nu strica la inceput de saptamana, asa ca vreau sa va arat cateva produse de la Note Cosmetics pe care le-am primit si sa stam si putin de vorba. Sunt multe lucruri despre care imi doresc sa scriu pe blog - si nu ma refer la cosmetice sau cine stie ce lansari noi - insa de cate ori am incercat sa-mi pun gandurile in ordine m-am blocat, ceea ce ma face sa cred ca momentul nu e cel bun.

Am incercat multe lucruri in ultimele luni, am trecut prin diverse experiente, am intalnit categorii diferite de oameni, am luat in calcul lucruri la care nu m-am gandit pana acum, am fost pusa in niste situatii care in urma cu ceva vreme ar fi starnit un adevarat razboi in mine, dar cumva toate lucrurile au trecut prin mine, le-am simtit, le-am filtrat, am luat din asta doar ce am crezut eu ca-mi face bine si am incercat sa nu ma mai incarc cu ceea ce nu are legatura directa cu mine sau cu lucruri pe care eu nu le pot schimba.


Dar sa revin la produsele de la Note Cosmetics, despre asta am vrut sa va povestesc cand am inceput postarea. Am primit zilele trecute cateva noutati de la ei si pentru ca sunt curioasa le-am si incercat, asa ca pot sa va spun mai multe despre ele, mai ales ca in perioada asta sunt la reducere aici si nu sunt genul de produse care necesita timp inainte de a putea sa-ti formezi o parere despre ele. Iti plac sau nu, nu prea ai ce sa testezi.

Ojele lor sunt o noutate pentru mine pentru ca nu le-am incercat pana acum, iar formula este una extrem de buna fara DBP, Formaldehyde, Toluen sau camfor. Au 9 ml, iar in perioada asta pe Elefant (am lasat link mai sus) le gasiti cu 8,99 lei, un pret mai mult decat bun. Eu am primit o nuanta turbata de roz (54 Nice Pink) pe care nu cred ca as fi ales-o in mod normal, dar pe care o port acum pe degetele de la picioarele sa-mi mai inveseleasca zilele. Pensula este lata, oja se aplica usor si in doua straturi este opaca. 

Produsul pe care imi doream sa-l incerc de ceva vreme este BB Lip Corrector si m-am bucurat cand l-am vazut in pachet. Este gandit ca un produs de ingrijire a buzelor, stimuleaza productia de colagen si poate fi folosit ca primer, insa poate fi folosit si singur pentru ca ofera hidratare si lasa buzele catifelate si matasoase. Formula contine vitaminele A si E, se simte extrem de placut pe buze si este disponibil in 3 nuante deschise la culoare. Eu am nuanta 02 pe care o gasiti aici si primul meu gand cand l-am incercat a fost ca este o varianta mai ieftina a lui Instant Light Natural Lip Perfector (acelasi ambalaj, acelasi aplicator, aceeasi formula hidratanta si aceleasi nuante pale) de la Clarins - sa nu va sperie culoarea tubului, produsul este unul sheer care coloreaza usor buzele si capteaza bine lumina, daca va plac genul asta de produse si vreti ceva care sa ofere si ingrijire, nu doar culoare, chiar va recomand sa-l incercati.

Ultimul produs de care vreau sa va spun este un creion pentru sprancene (il gasiti aici, este disponibil in 3 nuante) pe care l-am si incercat in weekend pentru ca mi-am smuls aiurea cateva fire de par dintr-o spranceana si trebuia sa rezolv cumva problema. Nu sunt experta cand vine vorba de produse pentru sprancene pentru ca, spre norocul meu, nu prea am nevoie decat de un gel de fixare. Insa creionul asta e extrem de pigmentat, usor de folosit si rezista foarte bine, iar periuta de la celalalt capat e chiar utila si ajuta mult pentru un aspect cat mai natural.


Voi cum ati inceput saptamana asta? Cum vi se pare vremea din ultimele zile? Ati incercat vreunul din produsele Note de care v-am povestit?

3 comentarii

  1. Incep saptamana linistit, nu cu prea multa agitatie. Afara este frig, nu prea vrea sa ninga..
    Despre produsele Note Cosnetics am tot auzit dar de incercat nu.. 🙈 Sper sa am ocazia..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti placa daca le incerci, chiar fac o treaba buna cu ele.

      Ștergere
  2. A inceput cu editiile de vara a parfumurilor TBS. Mereu le pandesc iarna :))

    RăspundețiȘtergere