Paula's Choice Resist C15 Super Booster

5.1.18


Despre iubirea mea pentru vitamina C v-am povestit pe blog de multe ori, asa ca nu aveam cum sa nu incerc RESIST C15 Super Booster de la Paula's Choice, un produs atat de laudat si de asteptat in Europa. Din cauza reglementarilor europene n-a putut mult timp sa fie comercializat in Europa, dar cei de la Paula's Choice au facut lucru asta posibil prin modificarea unora dintre conservantii din formula pentru ca cererea a fost foarte mare. Formula nu a fost schimbata, produsul este la fel de eficient ca varianta lansata initial in State, doar au schimbat cativa conservanti pentru a putea fi comercializat produsul si in zona asta.  A lipsit o vreme din stocul celor de la Paula's Choice Romania, asa ca am asteptat sa fie iar disponibil ca sa va povestesc despre el. In plus in perioada asta puteti beneficia de 15% reducere pentru comenzile de peste 350 lei.

Vitamina C lupta cu semnele de imbatranire si mentine pielea mai sanatoasa, ceea ce face este sa ofere o protectie puternica impotriva radicalilor liberi, precum factorii de mediu, razele solare sau poluarea, care duc la imbatranirea prematura a pielii. Vitamina C este unul dintre antioxidantii puternici care nu trebuie sa lipseasca dintr-un ritual de ingrijire bine pus la punct.

RESIST C15 Super Booster este un booster cu 15% vitamina C si acid ferulic, iar formula contine si alte ingrediente misto pentru piele precum vitamina E, peptide si acid hialuronic. Ceea ce face acest booster este sa uniformizeze culoarea pielii, sa revitalizeze pielea terna si sa intareasca bariera naturala de protectie a pielii impotriva factorilor de mediu.

Eu il folosesc de mai bine de doua luni si imi place la nebunie. L-am folosit atat ca booster (2-3 picaturi combinate cu serul/ crema pe care le folosesc), insa l-am folosit si singur aplicat direct pe ten. Am mai folosit in trecut produse cu concentratie mare de vitamina C si pielea mea o tolereaza foarte bine. Se recomanda se fie folosit dimineata pentru ca potenteaza protectia oferita de SPF, insa poate fi folosit si seara, eu il folosesc si asa si asa.

Ce-am observat? Textura tenului meu este mai neteda si are o senzatia de fermitate care imi place mult (cand te duci spre 40 de ani incepi sa fii atenta la astfel de detalii), aveam cateva pete pe pometi care par sa se estompeze, iar tenul meu pare mult mai luminos si mai odihnit, chiar si in perioadele aglomerate cand nu dorm tocmai cum trebuie. Boosterele de la Paula's Choice imi plac la nebunie si nici acesta cu vitamina C nu face exceptie. Sunt produse scumpe, dar care chiar fac diferenta atunci cand vine vorba de ingrijirea tenului.


Folositi produse cu vitamina C? Ati incercat RESIST C15 Super Booster?

Un comentariu