Obsesiile momentului

25.1.18

Obsesie este un cuvant extrem de puternic si eu evit sa-l folosesc in viata de zi cu zi, insa pentru postarea asta mi s-a parut potrivit si sunt sigura ca intelegeti exact la ce ma refer pentru ca tuturor ni se intampla la un moment dat sa ne placa la nebunie un produs si sa-l folosim zilnic (sau de mai multe ori pe zi) pentru ca ne da o stare de bine si ne facem sa ne simtim intr-un fel anume, iar de multe ori chiar ne face sa uitam de altele asemanatoare pe care le foloseam pana atunci.


O sa incep cu cateva produse parfumate pe care le-am folosit extrem de des in ultima vreme si care imi plac mult de tot. Parfumul Oui a l'Amour de la Yves Rocher imi place la nebunie si a ajuns intre cele 17 produse descoperite in 2017, iar in ultima perioada l-am folosit de cateva ori pe saptamana. Este un parfum plin de viata, cu un aer proaspat, dar senzual, este cald, misterios, are personalitate si persista pe piele mai mult de 12 ore. Este clar in top 3 parfumuri de la Yves Rocher, iar in perioada asta il puteti lua cu 50% reducere.

In ultimii ani am inlocuit lumanarile de la Yankee Candle cu alte branduri care imi plac mai mult (si de care v-am tot povestit pe blog), insa tartele lor inca imi plac, dar sunt si doua arome de lumanari pe care le-am tot luat: Vanilla Lime si Oud Oasis (as putea sa adaug si My Serenity daca ma gandesc mai bine). Astazi vreau sa va spun de Oud Oasis, o aroma senzuala, orientala, perfecta pentru momentele de relaxare, cand mintea si corpul au nevoie de momente calme. Este aroma mea preferata cand am nevoie de liniste, am "trecut" prin multe tarte si lumanari de cand am descoperit aroma asta.

O descoperire mai recenta a mea este gama cu mar si scortisoara de la Dermacol (gasiti produsele aici), crema de maini o am pe noptiera si in ultimele saptamani este singura crema de maini pe care am folosit-o. Imi place aroma, imi place senzatia de caldura si-mi place si pretul. Tot la capitolul maini vreau sa va spun despre un dezinfectant de maini de la Bath & Body Works (produsele BBW le gasiti aici - si au niste pachete cu 4 geluri la 49 de lei care merita din plin) care nu-mi lipseste niciodata din geanta - Twisted Peppermint.


Sunt doua produse de machiaj pe care le-am tot folosit in ultimele doua saptamani: Ambient Lighting Edit Palette de la Hourglass si First Light Priming Filter de la Becca. Paleta de la Hourglass a fost uitata o perioada si nu stiu de ce, dar in ultima perioada m-am bucurat de ea si de celelalte pudre pe care le-am de la ei si am trecut blushul Mood Exposure (stanga jos) in varianta full-size pe lista mea de dorinte.

Primerul de la Becca este o descoperire recenta si a fost iubire la prima folosire. Am mai avut in trecut primere cu tenta lila pentru a atenua oboseala (acum imi vin in minte cele de la Givenchy si Melkior, dar probabil ca am mai incercat si altele), dar nici unul nu a facut ce face asta: da tenului un aer proaspat si odihnit, genul ala de lumina care vine din interior. Eu l-am luat de pe Cult Beauty si merita din plin (va recomand setul asta daca vreti sa-l incercati). Daca vreti sa va spun mai multe despre el sau vreti sa fac o comparatie intre el si Backlight Priming Filter tot de la Becca spuneti-mi in comentarii si o sa va povestesc intr-o alta postare.


Am lasat la final batoanele cu ciocolata si banane de la Gerlinea, de care v-am mai spus pe blog in decembrie. Am incercat mai multe tipuri de batoane de la Gerlinea si pana sa le lanseze pe astea cele cu caramel erau preferatele mele, insa de cand le-am descoperit pe asta nu am mai incercat altceva. Sunt o combinatie extrem de reusita, sunt gustoase si satioase si fiecare baton are 100 calorii. Eu le-am cautat ceva pana le-am gasit in Carrefour, dar se pot comanda si direct pe siteul Nutrivita (au o oferta cu 50% reducere la al doilea produs Gerlinea cumparat in perioada asta).


Avem preferinte comune? Voua ce produse va plac in perioada asta?

14 comentarii

  1. Lumanarile parfumate de la Yankee Candle raman si favoritele mele. Odata de le am descoperit m am indragostit pe loc de ele, au niste arome divine. 😍🤗😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt iar in cautare de oferte la lumanari ca mi s-a terminat stocul :)) Batoanele de la Gerlinea sunt bune, dar mi se par cam scumpe. Dar din cand in cand...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am dat 36-37 lei pe o cutie cu 12 bucati, nu mi se par asa scumpe. :)

      Ștergere
  3. Mersi de pont , am dat o comanda de cateva produse Gerlinea .Am avut gelul cu pere de la Dermacol dar nu ti-l recomand , cel putin mie nu mi-a placut mirosul si l-am folosit pentru a-mi spala pensulele cu el . Tu de unde cumperi Hourglass ?? Imi pare rau ca nu am luat setul ala de care zici tu de la Becca in locul celui cu iluminatoare , apropo mi-au sosit ambele colete , dar nu mai fac retur.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca mi-ai zis ca ma tenta si aroma cu pere de la Dermacol. Produsele Hourglass nu sunt luate recent, nu stiu sa-ti zic de unde sa le iei din Romania, din pacate.

      Nu-ti plac iluminatoarele sau preferai sa vezi cum sunt primerele?

      Ștergere
    2. Am prea multe iluminatoare :)) mai ales ca ambele comenzi au continut iluminatoare.
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Cunosc, dar crezi ca asta ma opreste sa mai vreau? :)))

      Ștergere
  4. Gelurile acelea dezinfectante de la Bath & Body Works nu-s cam scumpicele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta tine de bugetul fiecaruia, mie seturile de 5 de pe Aoro mi se par super ok.

      Ștergere
  5. Buna Camelia. Aiaiaiii, de cand am mirosit parfumul Oui a l'amour mi-a ramas gandul la el.. :) trebuie sa il i-au, am sa profit de oferta actuala ca e prea buna. E un parfum minunat !!!
    Si eu iubesc gelul pt maini de la Bath & bodyworks, il am pe cel cu aroma de zmeura (skater girl). Cat de mult tine aroma si ce dragut e! Avem ceva produse preferate in comun, cum era de asteptat. :)
    Te imbratisez, weekend placut. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inca ma mai minunez de parfum cand il folosesc, au facut o treaba nemaipomenita cu el. :)

      Ștergere
  6. Am tot auzit de batoanele de la Gerlinea, dar nu le-am incercat pana acum. Dar tocmai mi s-a facut o pofta naucitoare de ciocolata.

    RăspundețiȘtergere