Gerovital H3 Hyaluron C

16.1.18

Cei de la Farmec au lansat de curand o noua gama Gerovital, H3 Hyaluron C, cu acid hialuronic si vitamina C. Am primit cateva produse din gama asta si le-am folosit in ultimele saptamani pentru ca mi-a placut ce-am citit pe ambalaj si pentru ca stiu ca voua va plac recomandarile de produse ieftine si eficiente. Preturile produselor sunt curpinse intre 16 si 31 lei si daca aveti un buget redus chiar merita sa le luati in calcul.


Fiolele cu acid hialuronic si vitamina C mi s-au parut extrem de interesante si le-am incercat de cum le-am primit, se pot folosi si dimineata si seara dupa curatarea tenului si inainte de aplicarea celorlalte produse de hidratare. Textura este a unui ser lejer, care intra repede in piele. Formula este una simpla si curata, daca cautati un plus de hidratare si ceva care sa stimuleze procesul de reinnoire celulara fara sa cheltuiti multi bani dati-le o sansa.


Produsul care mi-a atras atentia datorita ambalajului a fost crema anti-rid contur ochi si buze, care are o formula interesanta cu acid hialuronic, vitamina C si vitamina E. Este o crema cu o textura usoara, care se absoarbe rapid si daca cautati ceva usor pentru intretinerea zonei din jurul ochilor s-ar putea sa fie pe placul vostru. Mie imi plac textura usoara, aplicatorul, dar si ambalajul care nu permite contactul cu aerul, am inceput s-o folosesc dimineata, insa seara ma bazez pe un produs cu o formula mai complexa.


Ultimul produs pe care l-am incercat este apa micelara, careia in afara de parfumul din partea a doua a listei de ingrediente nu prea am ce sa ii reprosez. Ambalajul e practic, sistemul de dozare este unul inteligent, iar produsul curata bland si eficient. Imi place mai mult decat cealalta apa micelara pe care am incercat-o de la Gerovital (cea din gama cu flori de mac).


Ati incercat gama asta noua cu acid hialuronic si vitamina C? Cum vi se par produsele?

7 comentarii

  1. Nu am incercat noile produse lansate de Gerovital dar apa micelara ma tenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat inca aceasta gama, dar urmeaza. Imi plac mult cremele de ochi de la farmec, in special cea cu ulei de argan ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-o stiu pe cea cu ulei de argan, dar stiu ca am mai incercat una care mi-a placut.

      Ștergere