Colectia Light Up The Night de la Pupa Milano

8.1.18


Anul trecut Pupa Milano a lansat colectia Light Up The Night, o interpretare contemporana a stilului inconfundabilului "Studio 54", colectie care mie mi s-a parut fascinanta inca de cand am vazut primele imagini cu ea pe Instagram. Am primit o parte din produsele din colectia asta in luna decembrie, insa de-abia acum am reusit sa fac poze si sa le incerc ca sa va pot spune si voua mai multe despre ele. 

Insa cred ca momentul este mai mult decat potrivit pentru ca Pupa are perioada de reduceri si toate produsele din colectia asta au reducere de 30%, asa ca daca va tenteaza ceva puteti profita de preturile bune. Minunatiile de mai jos sunt 19 lei si arata intr-un mare fel, primul meu gand cand le-am vazut a fost colectia de la Dior din 2015. Cele doua nuante sunt 001 Purple Up the Night si 002 Golden Night si de-abia astept sa le port, n-am facut-o pana acum doar pentru ca am fost innebunita dupa ojele din colectia I'm Metallic tot de la Pupa si nu ma mai saturam de ele.


Sunt patru rujuri in colectia asta: doua cu formula celor din gama Pupa Volume si doua mate si daca va plac nuantele inchise o sa va placa mult de tot. Varianta volumizanta cu efect rapid (eu am doua nudeuri din gama asta si-mi plac mult de tot) am primit-o in nuanta 502 Burgundy Show (mai este si 501 Party Violet), dar nu am incercat-o pentru ca nu este genul meu de nuanta si m-am gandit ca mai bine sa se bucure altcineva de ea.

Cele doua nuante (Party Violet si Burgundy Show) sunt disponibile si in varianta cu finish mat si cea pe care am primit eu este tot Burgundy Show, pe care nu aveam de gand s-o incerc, gandindu-ma ca nu o s-o port. Insa un mic accident cand am facut pozele a facut sa ajunga pe mana mea si trebuie sa recunosc ca are o nuanta superba. Este foarte pigmentat, culoarea este opaca si nu am simtit ca-mi usuca buzele.


Despre fardurile cremoase sub forma de creion Made to Last sunt sigura ca v-am mai povestit pe blog pentru ca mai am cateva nuante pe care le folosesc des si-mi plac la nebunie. Sunt pigmentate, cuvantul waterproof nu e scris degeaba pe ele, textura este cremoasa si lejera si sunt extrem de usor de folosit. In colectia Light Up The Night sunt doua nuante: 025 Sparkling Bronze si 026 Party Violet.


Am lasat la final fardurile din aceasta colectie, o combinatie de baza cremoasa si glitter, un concept nou pentru Pupa. Sunt disponibile trei nuante: 001 Sparkling Bronze, 002 Purple Up The Night si 003 Pink Light, eu le am pe ultimele doua, dar si prima nuanta mi se pare de vis. Daca va plac pigmentii si nuantele sclipitoare sigur o sa va placa, las imaginile de mai jos sa va spuna mai multe.


Cum vi se pare colectia Light Up The Night de la Pupa? Ce produs v-a atras atentia?

6 comentarii

  1. Eu sunt suparata pe ei ca nu au fost in stare sa faca un magazin online si tocmai din acest motiv nu mai sunt interesata de produsele lor ! :(((
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, nu e asa usor un magazin on-line, eu sper sa il faca totusi la un moment dat ca sa aiba mai multa lume acces la produsele lor.

      Ștergere
  2. Sticluțele ojelor arată într-un mare fel, nu că n-ar fi mișto și conținutul. La rujul mov m-am super entuziasmat, voiam să zic cât de bestial mi se pare și-apoi mi-am amintit că am unul identic ca nuanță, pe care nu l-am mai purtat de mult. :)) Să-mi fie rușine, o să-l folosesc zilele astea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, postarile astea sunt bune sa-ti aminteasca de ce ai. :)

      Ștergere
  3. Ma tenteaza oja Purple Up the Night si alte produse Pupa din colectii mai vechi, doar ca din pacate nu au magazin online si trebuie sa-mi iau gândul de la ele pentru moment :( Si pe mine m-au dus ojele cu gandul la Dior.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt cateva produse pe Aoro, dar sunt foarte mari preturile.

      Ștergere