7 intr-o saptamana #150

14.1.18


Daca ar fi sa aleg un singur cuvant sa descriu saptamana asta n-as ezita ... a fost obositoare si nici macar in weekend n-am reusit sa ma odihnesc asa cum mi-am dorit. Am avut cateva zile cu probleme (inclusiv de sanatate) si asta m-a cam tinut pe loc. De-abia de joi am inceput sa "functionez" cat de cat normal si sa revin la un ritm normal, am reusit sa ajung si la masaj si asta m-a ajutat sa ma relaxez. Am intins mana dupa produse pe care le cam neglijasem (ma refer la cele de la Hourglass), dar am incercat si cateva produse noi.

Nu m-a incantat deloc vremea din ultimele zile, insa la inceputul saptamanii m-am bucurat de soarele care si-a facut loc printre nori. Miercuri si joi am avut doua zile pline, am ajuns la o lansare de care vreau sa va povestesc mai multe cand o sa reusesc sa-mi fac timp si am fost mai mult pe drumuri, asa ca serile au fost doar cu relaxare si timp pentru mine, am incercat sa ii acord mai multa atentie si pielii mele pentru ca zilele nu prea bune s-au vazut si pe fata mea.

Vineri am petrecut ore bune cu mama. Am fost sa mancam, ne-am plimbat prin magazine, am stat de vorba si am ras mult, chiar daca ziua a fost una incarcata emotional. Am intrat la Parfois sa vad ce produse au la reducere in Park Lake, insa am vazut gentile din noua colectie si mi-a ramas gandul la doua dintre modele (cea bej din poza si una bleu tip sac), dar n-am plecat decat cu o pereche de cercei pe care am dat 14 lei.

De obicei nu intru la Bijou Brigitte pentru ca au preturi extrem de mari (si imi mentin parerea), insa de data am intrat pentru ca mi-a ramas gandul la o pereche de cercei pe care am vazut-o intr-un alt magazin si am zis ca n-am nimic de pierdut. Am lasat cam multi bani la ei, insa mi-am luat o pereche de cercei (copacul vietii imi place la nebunie si n-am rezistat) si un alt set de cercei (6 triunghiuri pentru cele 6 gauri ale mele) care imi plac la nebunie. Am de gand sa ma intorc in magazin sa ii iau si mamei o pereche pentru ca se apropie ziua ei si am vazut niste cercei care stiu sigur ca o s-o incante.

M-am tot plimbat prin magazine sa vad ce reduceri sunt si am fost extrem de dezamagita de materiale si de preturi (la Pimkie puloverele costau 175 lei dupa reducerea de 50%, la H&M nimic din ce mi-a placut nu era redus), singurul magazin unde am gasit ceva a fost Koton. Mi-am luat doua pulovere extrem de moi si usoare, pacat ca lumina nu m-a ajutat sa va arat si culorile reale, am dat 50 lei pe fiecare si imi plac.

Nu am putut sa nu va arat poza cu Alma, e prea draguta ca sa o tin doar pentru mine. Saptamana voastra cum a fost? Ati profitat de reduceri? V-ati luat ceva?

12 comentarii

  1. Da, clar Alma este cea mai scupma! 😍🤗😘 Eu am avut o saptamana numai pe drumuri pentru ca am umblat pentru inscrierea la facultate, cred ca iti dai seama ce urmeaza..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandeste ca la un inceput care o sa te duca acolo unde vrei si lucrurile o sa para mult mai usoare, chiar si atunci cand nu sunt. :)

      Ștergere
  2. Imi plac cerceii si poseta iar de Alma ce sa mi zicem, este o dragalasa. Eu am inceput sa fac ceva tratamente sa vedem rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, nu-mi aminti de vreme. Cred că în viața mea n-am luat ceva de dureri pentru mâna ruptă în 2001, exceptând noaptea trecută.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, pe mine ma omoara genunchii, chiar am de gand sa scriu zilele astea despre niste suplimente care m-au ajutat.

      Ștergere
    2. Cu frica de a fi nesimtita, tu ai undeva la 38 de ani, nu? Ei bine, eu am doar 26, deci nu mi se pare normal inca sa am nevoie de ceva de dureri pentru „reumatismul” de rupturi sau alte afectiuni din astea osoase.

      Ștergere
    3. Un os rupt/ luxat ramane fragil indiferent de varsta si frigul il resimtim la fel.

      Ștergere
  4. Am umblat și eu puțin prin magazine în ultimele două săptămâni, dar prea multe lucruri să mă atragă n-am văzut, nici cu reduceri, nici fără. Am luat totuși o pereche de blugi de la H&M cum de mult căutam și un tricou drăguț de la New Yorker, ambele reduse mult.
    Parcă ar fi de pluș Alma. :))
    O nouă săptămână cât mai bună și mai puțin obositoare îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte dragute puloverele , sa le porti cu drag . Inca nu am testat produse de la Hourglass dar sper sa-mi iau revansa anul acesta . Alma parca e o papusica :)
    Sa avem o saptamana frumoasa, desi la mine a inceput cu zapada :( (am vazut ca si la tine)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere