4 rimeluri incercate in ultima perioada

18.1.18

In ultimele saptamani am incercat o multime de rimeluri noi care mi-au placut, asa ca m-am gandit sa le strang intr-o postare si sa va spun cateva ceva despre fiecare pentru ca altfel nu mai apuc sa scriu despre ele. Unul dintre ele nu stiu daca se gaseste la noi, dar merita sa ajunga in postarea asta pentru ca mi-a placut de la prima folosire, iar mie imi place sa va povestesc si despre branduri noi pe care le descopar.


Lash Hero Fibre Extension de la The Body Shop este extrem de misto si-mi place la nebunie, insa nu poate fi folosit de purtatoarele de lentile de contact, asa ca nu l-am purtat decat rar pentru ca am avut un mic incident la a doua folosire. Este un rimel cu doua capete, unul cu fibre usoare care ofera alungire si volum si unul cu o formula lichida imbogatita cu ceara de carnauba. Chiar da efectul de gene false doar folosind fibrele si un strat de rimel, iar pentru un efect si mai dramatic se aplica un strat de rimel, fibrele si inca un strat de rimel. Daca nu aveti ochii sensibili si nu purtati lentile de contact e un rimel de incercat.


Volume Act este primul rimel pe care il incerc de la Note Cosmetics (il gasiti aici la un pret bun) si mi-a placut de la prima folosire. Eram curioasa sa incerc si un rimel de la ei pentru ca restul produselor incercate m-au surprins placut si nici rimelul asta nu face diferenta. Desi are o perie voluminoasa este extrem de usor de folosit (si nu sunt sanse sa te murdaresti din cauza periei), iar nuanta de negru este una intensa. 

Formula este extrem de buna, are antioxidanti, ulei de migdale si vitamina E si nu contine parfum, pentru cele cu ochi sensibili este o alegere foarte buna. Produsul are 14 ml, mai mult decat dublu fata de alte rimeluri de pe piata si pretul este mai mult decat acceptabil. Alungeste, separa, definiste si da volum, fara sa irite ochii.


Jelly Pong Pong Fairy Lashes Curl a fost un cadou de la Ana-Maria de la Beauty Barometer si am fost extrem de curioasa sa vad cum e, fiind vorba de un produs de la un brand cruelty-free care nu este disponibil in Romania. Formula imi place mult, ofera alungire, curbeaza si da volum, iar efectul se mentine intreaga zi, chiar si in conditii mai grele (gen antrenament, ploaie si altele de gen). Nu stiu multe despre produse Jelly Pong Pong, dar am de gand sa aflu pentru ca acest rimel mi-a starnit curiozitatea.


Ultimul de care vreau sa va spun este Volume Obsession de la Douglas (in ambalaj de sarbatoare si pe care il puteti lua cu doar 30 lei in perioada asta de aici), pe care l-am desfacut pentru ca m-a invins curiozitatea. Rimelul Devil Eyes de la Douglas imi place la nebunie, asa ca eram extrem de curioasa sa vad cum este si asta si l-am incercat, desi aveam multe altele incepute. Are o formula lichida, cu finish lucios si o perie care este extrem de usor de folosit si care reuseste sa prinda si cele mai mici gene. Defineste, alungeste si ofera volum, exact ceea ce speram sa faca.


Ati incercat vreunul dintre cele patru rimeluri?

10 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. MONIKA CIOFU rau faci :))
      (Anamaria)

      Ștergere
    2. Nu ai gasit unul care sa-ti placa sau nu folosesti rimel in general?

      Ștergere
  2. Eu l.am incercat pe cel de la Douglas si imi place foarte mult de aspectul care il creeaza genelor mele. 😍🤗😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu unul de la NOTE care imi place dar este alta varianta . Oricum, rimelul meu preferat ramane fara dar si poate Lancome Grandiose dar asta nu ma impiedica sa folosesc/incerc si altele :)
    Foarte interesant rimelul de la Ana-Maria , nu am auzit de acest brand pana acum dar sunt fana produse cruelty free .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place si Grandiose, dar mai mult imi place Definicils. :)

      Ștergere
  4. Pare interesant cel de la The Body Shop, nu am acordat niciodată mare atenție produselor de makeup de la ei. M-ar atrage și Douglas, în ciuda periuței nu tocmai dintre favoritele mele, pentru că-l iubesc pe Devil Eyes. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au cateva produse de machiaj care sunt chiar bune, mie imi place mult iluminatorul Drops of Glow in perioada asta.

      Ștergere
  5. Am fost curioasa sa incerc un rimel de la Note Cosmetics, si pentru ca in momentul achizitiei, Volume Act nu era in stoc, mi-am luat Real Look. Formula imi place, si ambalajul (face un click cand se inchide), dar periuta mi se pare foarte dificil de manevrat pentru ca este foarte mare. Rar se intampla sa nu ma murdaresc deloc cand ma dau cu el. Nu l-as mai cumpara dar as acorda alta sansa altui rimel NC, daca as sti ca periuta e mai mica.

    RăspundețiȘtergere