2 produse noi de la Becca

11.1.18

Becca este in topul preferintelor mele atunci cand vine vorba de produse de machiaj si in decembrie mi-am facut singura un cadou si am dat o comanda pe Cult Beauty. Comanda s-a lasat destul de mult asteptata din cauza Postei Romane, coletul trebuia sa fie adus acasa de un curier, insa a stat in oficiul postal vreo 9 zile fara sa ma anunte nimeni, dar pana la urma am primit comanda, insa cand am desfacut coletul am avut o surpriza neplacuta, dar va spun de asta la final. 

Toate produsele Becca le gasiti aici, transportul este gratuit la comenzile de peste 40 lire, iar cei de la Cult Beauty au tot timpul oferte bune si seturi cu mini produse la preturi extrem de bune. Pe langa Becca sunt multe alte branduri extrem de misto (Huda Beauty, Charlotte Tilbury, Morphe, Zoeva, Pixi, Jouer Cosmetics, Lime Crime, Omorovicza, Tata Harper, Sunday Riley, Sarah Chapman), asa ca daca aveti buget si vreti sa va luati ceva ...


Am deja un blush de la ei din gama Mineral si-mi doream de ceva vreme inca unul, insa de data asta am ales gama Luminous (denumirea completa este Shimmering Skin Perfector Luminous Blush) si dupa ce m-am razgandit de nu stiu cate ori am ales Blushed Copper. Nuanta pe care o voiam initial a fost Camellia, inca ma mai gandesc la ea, dar m-am gandit ca am destule nuante de roz, asa ca am optat pentru Blushed Copper, care este absolut superb. Blushurile astea se gasesc si in Sephora, dar n-am vazut decat doua nuante care nu m-au tentat.

Daca in perioada urmatoare o sa am ceva bani pentru mofturi intentionez sa mai pun mana pe cate nuante din gama Mineral, calitatea produselor este extrem de buna si blushurile sunt extrem de pigmentate. Wild Honey, Songbird si Flowerchild sunt pe lista mea de dorinte, cand am dat comanda asta era un set cu blushul Flowerbird si iluminatorul Opal in variantele mini, dar pana sa finalizez eu comanda s-a epuizat (nu am inteles de ce nu s-a tinut cont de faptul ca il aveam deja in cos).


Moonstone mi se pare cel mai bun iluminator din tot ce-am incercat pana acum, asa ca atunci cand am vazut ca au lansat Vanilla Quartz mi-am dorit si nuanta asta. Cult Beauty are si variante mini (2,5 grame fata de 8 grame cat e varianta full size) la 15 lire pentru Shimmering Skin Perfector Pressed, asa ca am ales sa iau varianta mini (chiar daca raportul cantitate/ pret nu face asta neaparat o afacere buna) sa vad cum e si sa fie si usor de luat cand plec pe undeva.

Iluminatoarele lor sunt extrem de pigmentate, au o textura de vis si rezista pe ten intreaga zi. Daca ar trebui sa aleg un singur iluminator in mod sigur alegerea mea ar fi unul de la Becca, chiar daca pretul este mai mare. Merita din plin si in ultima perioada sunt diverse variante si kituri cu preturi extrem de bune, asa ca daca sunteti pe faza puteti sa luati unul la un pret extrem de bun (si in Sephora au fost seturi cu iluminator in varianta mini si inca un produs la 80 lei).


Cand am dat eu o comanda cei de la Cult Beauty aveau si o oferta gift with purchase: la cumparaturi de peste 40 lire pentru produsele Becca se oferea cadou un set format in doua mini primere (Backlight Priming Filter si First Light Priming Filter) la 6 ml. Eu am ambele primere si imi plac la nebunie, asa ca asta m-a "impins" sa nu mai stau pe ganduri si sa dau comanda. Din pacate cand a ajuns comanda am avut surpriza neplacuta sa vad ca unul din primere lipseste, le-am scris celor de la Cult Beauty si astept sa vad ce au de zis despre asta.


Am facut swatchuri pentru cele doua produse noi pe care le-am luat: iluminatorul Vanilla Quartz si blushul Blushed Copper ca sa vedeti cat de pigmentate sunt si cat de bine arata, dar m-am gandit ca ar fi si mai bine sa vi le arat langa celelalte produse pe care le folosesc des de la ei, asa ca in ultima poza puteti sa vedeti: iluminatorul Moonstone, iluminatorul Vanilla Quartz (sper sa se vada diferenta dintre ele, Vanilla Quartz are tonuri de auriu), blushul Blushed Copper si blushul Bolero.


Voi folositi produse de la Becca? Cum vi se par?

8 comentarii

  1. Am vazut postarea pe Instagram si m-ai facut curioasa

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-am luat si eu setul Rose gold glow, redus la 14 lire desi initial vroiam Gradient glow care arata intr-un mare fel, dar nu l-am mai prins (a fost si acela la reducere)
    Sa le folosesti cu drag si sper sa-ti rezolve problema .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aseara era 10 lire Rose Gold Glow, am stat cu el in cos o gramada, gandindu-ma ce sa fac, In final am renuntat. :)

      Ștergere
  3. A aparut din nou pe stoc dupa ce am dat comentariul , l-am luat si le-am spus sa imi anuleze prima comanda..sa vedem daca se poate .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa se poata, am suspinat si eu la el, dar am stat potolita.

      Ștergere
    2. Camelia, am vazut pe urma ca era 10 , cand l-am luat eu era 14 , dar macar am avut transport gratuit si desi le-am scris mail la 10 min dupa ce am dat comanda mi-au raspuns a doua zi ca mi-au trimis-o deja, asa ca mi-am facut stoc de iluminatoare pe 10 ani , glumesc :)
      Mi-au spus ca pot sa refuz comanda daca nu vreau sa platesc taxe de transport pentru retur, dar nu ma mai complic, le las asa si asta e !
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Cand era 10 am stat eu cu el in cos, dar am realizat ca am prea multe si nu-mi mai trebuie inca unul. Mi-au raspuns si mie cu produsul lipsa si-mi trimit in loc un iluminator full size, asa ca am bucur ca n-am mai dat comanda. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat. :)

      Ștergere