W7 Banana Dreams Loose Powder

14.7.17



Postarea asta este extrem de intarziata, sunt cateva luni bune de cand ma gandesc la ea, insa n-am reusit sa fac poze si sa va povestesc despre Banana Dreams de la W7. Produsele W7 au preturi mai mult decat accesibile, la noi se gasesc pe Elefant si Aoro, insa le-am vazut si in magazine precum Hello Free Z One Discount. Eu am luat pudra de pe Elefant prin iarna si n-am dat mai mult de 20 lei pentru 20 grame.  
 
Am citit pareri destul de bune despre ea si chiar eram in cautarea unei pudre pentru zona de sub ochi, am mai avut in trecut pudre cu ton galbui si stiu ca ajuta putin la estomparea cearcanelor, asa ca mi s-a parut cea mai potrivita alegere si nu regret deloc alegerea facuta, mai ales ca pretul mi se pare un chilipir, tinand cont de cantitatea de produs.
 
Banana Dreams este o pudra pulbere translucida cu o usoara tenta galbuie, extrem de fina, care poate fi folosita atat pe zona de sub ochi, cat si ca pudra de fixare a machiajului pe intreaga fata. Eu o folosesc strict pentru a fixa anticearcanul/ iluminatorul (atunci cand folosesc pentru ca in ultima vreme cearcanele mele arata mult mai bine), insa tinand cont ca este o pudra pe baza de silica cred ca s-ar potrivi si unui ten gras/ mixt pentru zona T.
 
Pudra este extrem de fina, nu se fixeaza in liniile fine si are un efect de blurare (care m-a luat prin surprindere pentru ca nu ma asteptam la asta tinand cont de pretul ei) care mie imi place mult de tot - nu stiu daca am reusit sa-l surprind foarte bine in poza de mai jos, insa e destul de greu sa redai in poze asemenea detalii cand e vorba de produse de tip pudra.
 
 
Ati incercat-o? Ce parere aveti de produsele W7?

8 comentarii

  1. Mhhmm,chiar cautam o astfel de pudra, m-ai facut curioasa, o sa o caut si eu pe elefant! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, chiar e un produs bun care merita laudat. :)

      Ștergere
  2. M-ai facut curioasa acum. Am tot vazut-o pe elefant si tot pentru cearcane ma gandeam sa o folosesc sj eu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa o incerci cand mai apare, eu am avut ceva mult mai scump inainte si nu vad mari diferente intre ele. :)

      Ștergere
  3. Ma tot uitam la pudra asta si nu stiam daca ar trebui sa o achizitionez sau nu mai ales pt ca mi se parea de un galben foarte intens. M-ai facut curioasa acum,o sa-i acord o sansa. Ai mai incercat si alte produse de-ale lor? 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar o paleta de farduri am avut, decenta pentru pretul ei, in rest nu-mi amintesc sa fi incercat altceva.

      Ștergere
  4. Pe elefant se mai găsesc produsele W7? Cand deschid link-ul îmi apare ca este o problema... :(

    RăspundețiȘtergere