Pupa Milano Made to Last Lip Tint

28.7.17

Cand am primit informatiile despre Made to Last Lip Tint de la Pupa Milano si am vazut culorile lansate m-am gandit ca n-o sa gasesc nici una care sa-mi placa cu adevarat si cu care sa ma simt confortabil. Dupa ce-am incercat formula si am vazut cum este de fapt acest ruj de inspiratie coreeana mi-am schimbat radical parerea si pot chiar sa ma aventurez si sa spun ca este unul dintre cele mai misto produse pentru buze pe care l-am incercat in ultimii ani.


Made to Last Lip Tint este un ruj fresh si lejer ca apa, cu finish satinat si durabilitate extrema si absoluta. Cei de la Pupa spun despre acest ruj ca are o culoare "efect tattoo" si nu exagereaza deloc. Formula este una extrem de interesanta si eu n-am intalnit pana acum un produs de acest gen - nu are pic de greutate, pare ca aplici apa pe buze, se usuca imediat, are un gust delicios, iar buzele raman moi si elastice si arata extrem de bine.
 
Forma aplicatorului este extrem de inspirata si ajuta foarte mult la aplicare, fiind vorba de un produs extrem de pigmentat. Formula contine filmogeni speciali ce asigura o durabilitate lunga si produsul nu se misca de pe buze, indiferent de ce bei sau mananci. Nu este tocmai usor de demachiat, eu folosesc demachiantul bifazic de la Pupa si tot simt ca buzele raman putin colorate, insa ceea ce imi place este ca buzele nu raman deloc uscate, ci sunt moi si elastice, senzatie pe care eu n-am intalnit-o la nici un alt ruj pana acum.
 
Sunt opt nuante in colectia asta (si eu chiar sper sa scoata si alte nuante pentru ca imi place formula la nebunie) si eu v-am aratat mai jos patru dintre ele: 001 Candy Pink, 003 Apricot Pink, 006 Geranium Fuchsia si 008 Hot Burgundy. Spre surprinderea mea si cred ca si a voastra cel mai mult imi plac 003 si 008 - nu cred ca swatchurile fac dreptate rujului astuia, daca ajungeti in magazin incercati-l, sunt convinsa ca o sa va placa mult. Are 4 ml si costa 43 lei si pe mine m-a cucerit.



Ati incercat Made to Last Lip Tint? Care dintre nuante va place?

6 comentarii

  1. Nu cred că o să te surprind spunând că 008 îmi place cel mai mult. :)) M-ai făcut curioasă cu formula și deși n-aș intenționa să mai iau vreun ruj nou prea curând... trebuie să le încerc în magazin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiam ca e pe gustul tau si la ce rezistenta au sigur o sa-ti placa. :)

      Ștergere
  2. Valeria Chertes28 iulie 2017 la 14:30

    Mie imi place 006.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt foarte frumoase toate nuantele, mi-ar placea sa le incerc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper sa mai scoata si alte nuante, textura lor imi place la nebunie.

      Ștergere