Milani Romantic Rose Blush

18.7.17

Magazinul Blacknight este o adevarata tentatie pentru mine, au preturi bune si produse pe care imi doresc de ceva vreme sa le incerc si care nu sunt usor de gasit in Romania. Milani este unul din brandurile care ma intriga rau si la ultima comanda pe site am ales patru produse de la ei, trei pentru buze (o sa va povestesc si de ele in curand pentru ca le tot folosesc in perioada asta) si un blush la care imi statea mintea de ceva vreme.


Romantic Rose (in gasiti la oferta aici - 32 lei pentru 17 grame de produs este un pret mai mult decat bun, in general blushurile au intre 3 si 6 grame, doar la Pupa am mai vazut blushuri care au in jur de 9 grame) este nuanta care mi-a placut cel mai mult, chiar daca seamana destul de bine cu Exposed de la Tarte dupa care am suspinat mult pana a ajuns la mine. Este o nuanta de roz movuliu care trezeste la viata orice chip obosit si da tenta aia de sanatate in obraji.
 
Ambalajul este dintr-un plastic tare si modelul de trandafir nu are cum sa nu atraga, singurul lucru neplacut la produsul asta este mirosul - cand am desfacut coletul nu m-am gandit sa-l miros, dar la a doua sau a treia folosire l-am apropiat de nas si m-a "lovit" mirosul de chimicale. Nu este un miros care sa se simta daca tii blushul in mana, doar daca este langa nas se simte si nici nu deranjeaza cand se aplica, dar ma gandesc ca ar fi fost interesant sa aiba un miros de trandafir, tinand cont de cum arata.
 
Blushul este o textura usor prafoasa si tare in ambalaj, insa se aplica usor si se estompeaza frumos. Pigmentatia este medie si pe tenul meu normal a rezistat in jur de 6-7 ore in conditii de caldura infernala. Am mai vazut cateva nuante interesante, asa ca s-ar putea pe viitor sa mai incerc o alta nuanta - raportul calitate/ pret este unul bun de tot.


Ati incercat blushurile de la Milani? Cum vi se pare Romantic Rose?

4 comentarii

  1. Nuanta este frumoasa , pe mine ma tenteaza Tea Rose dar mai astept pentru ca am comis-o ieri pe Marionnaud, aveau prea multe promotii si nu m-am abtinut , am o slabiciune pentru blushuri . La acest blush imi place foarte mult forma .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ti-ai luat de la Marionnaud? :)

      Ștergere
    2. Mi-am luat de la TheBalm paleta Meet Mate , blushul FratBoy si un ruj de la Marionnaud in forma de inimioara , pe toate am platit 100 si putin + transport gratuit :)
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Sa le folosesti cu placere, a fost foarte buna oferta aia, chiar a meritat. :)

      Ștergere