Masca Thesis cu rodii si fructe de acerola

13.7.17


Probabil va amintiti ca v-am spus cand am fost la a doua editie World of Instagram ca am descoperit produsele Thesis aduse in tara de cei de la Organic Gate. Am incercat atunci cateva dintre produse (mi-a ramas gandul la scruburile pentru corp), am admirat ambalajele, m-am gandit ca au ales niste nume extrem de inspirate pentru produse si am plecat acasa cu una din mastile lor pentru ten, pe care am tot folosit-o in ultimele saptamani.
 
Thesis este o afacere pornita in 2009 in SUA de o familie de vegetarieni si toate produsele sunt realizate manual in loturi mici. Conceptul lor este unul simplu si sunt axati pe produse cat mai sanatoase, organice, fara procesare chimica. In fiecare detaliu se regaseste atentia pe care o acorda atat mediului, cat si calitatii produselor pe care le fabrica, iar faptul ca produsele lor nu sunt testate pe animale si au certificarea PETA si Leaping Bunny mi se pare de admirat si merita sustinere.
 
Eu am decis sa incerc una din mastile lor faciale si m-am oprit la cea cu rodie si acerola (gasiti aici mai multe detalii despre ea) care are efect de luminare si regenerare a pielii datorita cocktailului de antioxidanti. Pe langa rodie si fructele de acerola, masca contine si zeolit natural premium si trei feluri de argila (argila Caolin, argila marocana Rhassoul si argila roz australiana).

Se amesteca intr-un bol 1-2 lingurite din masca cu lichid (se poate folosi apa, infuzie de ceai, suc de fructe, lapte vegetal - eu prefer infuziile de ceai) pana se formeaza o pasta care se aplica pe pielea curata (eu imi curat inainte fata cu un exfoliant bland si o usuc cu un prosop), se lasa sa actioneze 15-20 minute, dupa care se clateste cu apa calduta.

Pretul nu este tocmai mic sau cel putin asa pare la prima vedere, insa dintr-un borcan se pot prepara cam 30 de masti, asa ca daca faceti calculul cantitate/ numar de folosiri nu e o afacere deloc rea. Dupa folosire tenul ramane curat, neted si cu un aspect luminos si mie chiar imi place ce face masca asta, asa ca pe viitor s-ar putea sa mai incerc si alte produse de la ei.

Ati auzit de produsele Thesis pana acum? Ati incercat ceva de la ei?

8 comentarii

  1. Nu am auzit de aceste produse iar după părerea mea prețul nu mai contează atunci când produsele sunt de calitate deoarece ne dorim ce este mai bun. ♥♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, uneori exista si alternative mai ieftine, insa sunt si produse care chiar merita banii.

      Ștergere
  2. ce bine arata! ma tenteaza sa o incerc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au cateva produse chiar interesante, sa te uiti pe site sa vezi. :)

      Ștergere
  3. Sincer, eu abia acum descopar cat de cat mastile de fata, momentan incerc masca de fata cu neem de la Himalaya Herbals si niste argila de la Aslavital, nu stiu cat au sa ma ajute cu tenul gras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mastile cu argila sunt bune, insa efectul lor este unul de scurta durata, asa ca nu-ti pune mari sperante.

      Ștergere
    2. Ai avea vreun produs minune cu efect mai indelungat? Cred c-as putea sa-mi fac masti anti-grasime zilnic ca sa fiu multumita iar asta nu e deloc bine.

      Ștergere
    3. Exfoliantii chimici sunt singurii care actioneaza in interiorul porilor si pot sa faca ceva real pentru un ten gras.

      Ștergere