Dr.Organic Virgin Coconut Oil Monoi Moisture Melt Body Oil

25.7.17


Inca de cand am primit uleiul hidratant din gama cu cocos de la Dr.Organic ma tot gandesc daca am incercat pana acum vreun produs Dr.Organic sau doar m-am uitat la ele in farmacie si am ramas cu pofta. Dr.Organic a revenit in Romania de curand si produsele se gasesc in farmaciile Sensiblu, insa le-am vazut si on-line in cateva magazine de tip naturist.
 
Dr.Organic este un brand englezesc lansat in anul 2009 si a primit deja numeroase premii la targurile de produse naturiste. Brandul foloseste numai ingrediente organice, naturale, selectate din intreaga lume si are cateva game extrem de laudate, despre cea cu miere de Manuka am citit multe pareri bune. Produsele nu contin parabeni, SLS, parfum si nici uleiuri minerale.
 
Gama Virgin Coconut Oil contine produse imbogatite cu un cocktail tropical de uleiuri organice, trigliceride si extracte de fructe ce incanta simturile si rasfata pielea si parul. Formula produselor este una usoara care se absoarbe rapid in piele, iar mirosul este unul delicios, exotic, care nu are cum sa nu te duca cu gandul la vacanta. In gama se gasesc: balsam de buze, deodorant, crema de maini, soufflé pentru corp si uleiul multifunctional de care vreau sa va povestesc astazi.
 
Virgin Coconut Oil Monoi Moisture Melt Body Oil este un tratament tropical pe baza de ulei de cocos organic, care poate fi folosit atat pe corp, cat si pe par. Pe langa uleiul de cocos (atat de cunoscut pentru calitatile lui hidratante) formula mai contine si ulei de seminte de papaya, unt de mango, unt de cacao si vitamin E. Eu nu sunt fana a mirosului de cocos si am mai spus asta pe blog, insa combinatia cu uleiul de monoi este una extrem de reusita, aroma fiind una exotica, florala, care "striga" vacanta.
 
Uleiul poate fi folosit pe pielea umeda dupa dus si chiar face o treaba extrem de buna pe zonele uscate (coate, genunchi), intra extrem de repede in piele si o lasa hidratata, cu o aroma delicioasa. Ma asteptam sa nu se absoarba extrem de repede, dar chiar se topeste pe piele  De asemenea poate fi folosit pe unghii si cuticule, un masaj usor chiar face diferenta. Eu l-am folosit in ambele moduri si chiar imi place ceea ce face.
 
Un alt mod in care poate fi folosit este pentru par, ca un tratament intensiv de hidratare. Se aplica o cantitate mica pe scalp si lungimea parului, se infasoara parul intr-un prosop umezit si se lasa sa actioneze minim 15 minute, dupa care se spala parul. Nu l-am incercat ca si tratament de par, v-am spus ca ideea de ulei pe lungimea mea de par nu ma incanta foarte tare, dar stiu ca multa lume este incantata de efectul uleiul de cocos ca si tratament de par.
 
Ati folosit produse de la Dr.Organic? Aveti ceva recomandari?

2 comentarii

  1. Eu nu am incercat niciun produs de la Dr. Organic, dar de fiecare data cand intru intr-o farmacie imi promit sa-mi cumpar cateva.

    RăspundețiȘtergere