Douglas iti aduce marea acasa cu gama Seathalasso

26.7.17

Gama Home Spa de la Douglas mi se pare rasfatul perfect in momentele cand vrei sa te relaxezi acasa, este o gama gandita pentru a-ti mangaia simturile, dar si corpul. Spumele de dus sunt minunate si de-a lungul timpului am descoperit cateva arome care imi plac mult, despre Polynesian Dream v-am si povestit pe blog in urma cu ceva vreme pentru ca am cumparat de cateva ori spuma de dus.


Recent Douglas a lansat o noua aroma in gama asta - Seathalasso - si primul gand care mi-a venit in minte cand am mirosit produsele a fost ca pot sa am marea la mine acasa ori de cate ori mi se face pofta. Aroma gamei este una acvatica cu accente balsamice, mirosul proaspat de mare se combina foarte bine cu notele calde si senzuale de mosc alb si cedru.
 
In gama gasim tablete efervescente pentru baie, gel de dus, spuma de dus, sapun lichid pentru maini, exfoliant pe baza de sare, lotiune de corp, crema de corp, ulei de corp, crema de maini, spray de corp si apa de toaleta (varianta la 20 ml pentru poseta si varianta full size la 100 ml). Preturile incep de la 7 lei si aici puteti sa vedeti toate produsele din gama Home Spa, multe dintre ele sunt disponibile si in varianta travel size, fiind perfecte pentru bagajul de vacanta.


Eu am primit doua dintre produse, gelul de dus si sprayul pentru corp, si le-am tot folosit in ultimele saptamani. Aroma este una proaspata, dar are ceva senzual in ea, acel ceva care o face perfecta pentru o plimbare de seara sau pentru momentele toride de vara cand vrei sa nu te sufoci de cald, dar vrei sa te bucuri de un parfum fresh.


Ati folosit produse din gama Home Spa de la Douglas? Ati mirosit Seathalasso in magazine? Cum vi se pare?

2 comentarii

  1. Trebuie să merg și eu în magazin să miros gama asta, sună bine ce zici acolo. :D Poate mă mai lipesc de o spumă de duș, că tare-mi e dor de textura fină a spumelor din gama asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca sunt si variante mini ale spumelor, ma tenteaza si pe mine. :)

      Ștergere