Cumparaturi recente si cateva noutati

5.7.17

Am reusit sa adun cateva (multe) produse pe care mi le-am luat in ultima perioada, am si primit cateva noutati, sunt si cateva oferte bune in perioada asta, asa ca m-am gandit ca cel mai bine e sa le pun la un loc si sa va povestesc cateva ceva despre ele. Sunt si produse mai scumpe, dar si produse extrem de accesibile, asa ca sigur o sa-mi spuneti ca v-am tentat cu ceva.


De cand v-am povestit ultima data despre produsele de la Milani mi-a ramas gandul la cateva, asa ca am profitat de promotia pe care o au cei de la Black Night in perioada asta si mi-am satisfacut poftele. Sunt reduceri de pana la 50%, va recomand sa va uitati la pensulele Real Techniques, au preturi foarte bune, dar si la fondul de ten si corectorul de la Covergirl de care v-am povestit deja pe blog.
 
Mi-am luat 4 produse de la Milani si unul de la Maybelline. Blushul Romantic Rose era de mult timp pe lista mea de dorinte, iar rujul Nude Crème stiam ca o sa ajunga la mine inca de cand am incercat prima data Dulce Caramelo, cealalta nuanta pe care o am de la Milani. Din gama Amore Matte mi-am luat doua nuante: Chromattic Addict (cu finish metalic, mi se pare ca sunt o varianta mult mai accesibila a produselor de la Jouer) si Adorable. Primerul de la Maybelline cu SPF30 ma tenteaza de ceva vreme, asa ca am ales varianta 200 Blur + Illuminate (mai sunt inca doua variante disponibile pe site - le gasiti aici).


V-am aratat in postarea cu produsele consumate ca am terminat un nou tratament Clinical 1% Retinol (si am terminat si boosterul cu retinol) de la Paula's Choice, asa ca mi-am luat altul. V-am mai spus parerea mea despre retinol si sunt ceva ani buni de cand nu lipseste din rutina mea. Am luat si o varianta travel size pentru Youth-Extending Daily Mattifying Fluid cu SPF50 din gama Resist (sunt in cautarea unui SPF50 si am zis ca nu strica sa vad cum e) - daca vreti sa incercati produsele de la ei vedeti ca pana la finalul lunii au o reducere de 15% la mini seturi. Ceea ce am uitat sa comand sunt cateva mostre din Skin Perfecting 8% AHA Lotion, chiar vreau sa vad cum e.

 
A ajuns si o comanda mica data pe iHerb luna trecuta, partea neplacuta a fost ca a trebuit sa ma duc la vama dupa ea (am platit 8 lei taxa de procesare sau cum se numeste). Am profitat de oferta la mastile Tony Moly (inca este valabila - o gasiti aici, 3 masti sunt 16 lei, iar in Sephora o singura masca este 18 lei) si mi-am luat un scrub de buze tot de la Tony Moly si un stick pentru picioare de la Deep Steep. Toate produsele au avut eticheta shipping saver si nu am platit transport, asa ca a meritat din plin.


Am intrat in DM sa caut noul gel peeling pentru dus cu pepene (il vazusem pe Instagram si m-a tentat, v-am spus de multe ori ca-mi plac mult gelurile astea peeling de la ei si mereu sunt curioasa ce arome mai scot) si am mai pus in cos si o spuma de ras cu pepene si cocos si o spuma pentru dus Vanilla Cream (aroma de vanilie cu portocala mi se pare delicioasa). Cand sa ies din magazin am vazut o oferta buna la deodorantele Nivea asa ca am profitat - deodorant la 200 ml + dischete demachiante 9,99 lei. Eu am ales Powder Touch, dar mai aveau si alte variante.


Am primit si cateva noutati in ultima perioada, insa n-am mai apucat sa va arat nimic pentru ca am un program extrem de incarcat. De la Elmiplant chiar vreau sa incerc mai multe produse, asa ca m-am bucurat cand am vazut gelul Slim No Gym din gama Bodyshape, lotiunea noua cu SPF30 si o crema depilatoare Velvet Touch.
 
Produsele Wash & Go imi sunt total necunoscute, n-am folosit niciodata vreun produs de la ei, m-am si mirat cand am vazut ambalajele astea colorate (in mintea mea era ceva alb cu scris bleu/ albastru), dar chiar am intentia sa le incerc si sa vad cum sunt pentru ca sunt curioasa. In ultima vreme am tot experimentat cu diverse branduri pentru par cu care nu prea am avut treaba pana acum.


Mastile 7th Heaven stiti ca-mi plac, doar vi le-am aratat de atatea ori pe blog, asa ca m-am bucurat cand le-am vazut, mai ales ca tenul meu reactioneaza la caldurile de afara si putin ajutor in perioada asta nu strica. Gelurile antibacteriene de la Touch sunt preferatele mele si le-ati vazut sigur prin pozele mele pentru ca nu-mi lipsesc din geanta. Si produsele Titania imi plac, asa ca au picat la marele fix in perioada asta cand ne expunem talpile mai mult decat oricand.


Vreti sa va povestesc despre ceva anume din postarea asta? Voi cu ce v-ati rasfatat in ultima perioada?

12 comentarii

  1. Sa le folosesti cu placere !
    Pai da, normal ca ne tentezi ,asta faci de obicei :)
    Pe mine m-ai tentat cu primerul si blushul dar si cu scrubul pentru buze .N-am mai dat o comanda pe iherb nu stiu de cand,nu am placerea sa stau la coada la vama.
    Mi-am luat un bronzer de la Makeup Revolution care arata intr-un mare fel, atat el cat si ambalajul . Cu siguranta o sa apara pe insta perioada urmatoare .Am mai luat si fondul de ten de la Maybelline .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, produsele de la Makeup Revolution arata din ce in ce mai bine, cred ca pe viitor o sa mai incerc si eu cateva produse de la ei. Am o paleta, rujuri si un iluminator.

      Ștergere
  2. Bun, deci trebuie să ajung în DM, să iau nebunia aia cu pepene și poate mai prind și oferta de la Nivea. Sunt curioasă de blush-ul de la Milani (am pus ochii pe el de când nu erau la noi produsele lor), dar și de crema cu SPF de la PC.
    Să le folosești pe toate cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau si eu scrubul cu pepene!! Azi!! :)) Si eu am facut ieri o comanda Iherb si am fost placut suprinsa de masti, asa ca le-am luat. Trebuie sa-mi schimb setarile la FB pt ca n-am primit nicio notificare de la tine saptamana asta si ma pregateam sa intru sa vad daca esti ok. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Facebook joaca cum vrea el, asta e. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat. :)

      Ștergere
  4. Valeria Chertes6 iulie 2017 la 16:10

    O ce faine sunt toate, imi plac intotdeauna alegerile tale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu mi-am luat aceeasi crema de ras din DM. :) Si cateva produse Sundance cu spf 30 si 50.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu de curiozitate la produsele solare, dar nu aveam nevoie de nimic.

      Ștergere